google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kringlet endog rodet indlæg som ingen fatter noget af – Uden Relevans

21. maj 2008

Kringlet endog rodet indlæg som ingen fatter noget af

Må lige gøre klart her at dette indlæg ikke omhandler nogen personer som i internetwebloggere kender, det er udelukkende personer fra min superhemmelige privatsfære.

Jeg sad og overvejede om jeg skulle blande mig.

Fortælle the Shebitch from Hell (formerly known as kæresten) -s nye offer om hendes luner og indfald, hendes små fantastiske spil og lege. Simpelthen gå til bekendelse over for den stakkels mandsperson, ligesom man gør hos AA.

"Hej jeg hedder Morfar og jeg har også lidt af den her sygdom". Jeg har dog valgt at undlade enhver form for indblanding af to simple grunde.

1. SfH ville få nys om det via sine uncanny evner udi af tvinge en tilståelse ud af en mand der ikke opfører sig 100% som han plejer. En evne jeg har set demonstreret flere gange blandt andet da jeg planlagde en overraskelse til hende, da jeg stadig var blindt forelsket.

2. Det er ikke min plads at advare nogen for sæt nu at han godt kan lide det? Hvis han har det der masochist-gen der gør at han finder sig i hendes bullshit, indfald og luner? Tænk hvis han rent faktisk trives på ydmygelserne, latterligørelsen og de mange andre ting hun gør?

Beklager rødder ingen morsomheder i dette indlæg...

11 kommentarer:

Babuska sagde ...

Uf, man kender dilemmaet.
Best advise: shut up, and mind your business*. Det skaber bare mere ballade.

Alt godt.


(*er "interNAtional" alene af den grund, at det skal lyde sejt, men dog stadig gældes!)

Anonym sagde ...

Enig. Bland dig uden om. Du bør slet ikke bruge tid og energi på en ekskærestes liv efter dig. Fokusér på dit eget.

Miss Blue Eyes sagde ...

Hmm... Kender det godt. Man har meget lyst til at ringe op og fortælle hvordan x'en i virkeligheden er. Men hvorfor? Er det af ren og skær næstekærlighed - for at besytte ham for at blive såret?


Eller er det for at sparke til hende?

Anonym sagde ...

Lupo kender det ikke. Men det kunne lyde til at morfar kan bruge et kram her... awwwww /knus

Unknown sagde ...

... husk lige at åbne vinduet i rendegraveren - lyder som om du ikke har fået ilt nok to tha' brain!

TankeTorsk

Anonym sagde ...

Hvis hun er så nederen, som du beskriver, skal han nok opdage det, uden du behøver at foretage dig noget. (Tror jeg) Det ville nemlig være dumt, og det er du jo ikke ;o)

Anonym sagde ...

Gør det gør det gør det!

Vi, moralsk tilregnelige, individer må da passe på hinanden!

Anonym sagde ...

kunne det tænkes at hun faktisk behandler ham pænt, og at det kun var dig der måtte smage den ramsaltede version??? af en eller anden ukendt årsag???
Jeg har også haft mine høns at plukke med min eks, men ved du hvad?? Det var mig der fik mavepine og ikke hende.... (hvilket kun bekræfter mig i, at jeg er vinderen i og med at jeg da i det mindste har en smule samvittighed og værdighed tilbage)

Uden Relevans sagde ...

Jeg hører folkets røst :o)

wildskud sagde ...

Jeg burde nok have lyttet.....
men okay... i stedet for har jeg nu materiale nok til en hel bog.
-og hvilken bog det bliver...

Morfar..... Vid at du slap billigt !

Uden Relevans sagde ...

Jo tak jo tak.

Jeg holdt min kæft, du betalte prisen.

Send en kommentar