google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Om at sige farvel til en ven – Uden Relevans

6. maj 2008

Om at sige farvel til en ven

Folk bræger op om at man ikke kan være venner med en ekskæreste, det har jeg modbevist ihvertfald et par gange, hvor jeg har fortsat med at tale med eksen, og faktisk har jeg stadig et par ekser blandt mine venner.

Idag talte jeg så i telefon med en pige der engang betød alverden for mig, fortalte hende at jeg savnede at høre fra hende, savnede vore samtaler der kunne handle om alt muligt, de samtaler hvor vi byggede hinanden op med ord, de samtaler hvor vi kunne mødes i en forståelse for den andens udfordringer, inklusive nye kærestessorger, jobmuligheder, og den slags ting.

Hendes svar var at selvom hun også savnede de ting, så måtte hun indrømme at hun ikke havde tid til alle sine venner og derfor havde forsømt de fleste af dem inklusive mig.

Jeg bød hende et stille farvel og held og lykke fremover.

Tales vi ved igen? Jeg tror det ikke....inshallah.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Enten er der noget, hvæseren ikke får at vide eller også fælder du hurtigt. Hun bliver vel ikke ved med at ha' så travlt, at hun ikke har tid til sine venner??

Vil godt føje positivt til statistikken over venskaber med eks'ere =)

Uden Relevans sagde ...

Rikke: Jo hun er ansat i en stor dansk koncern og arbejder 55 timer om ugen, jeg gider ikke blive ved med at være den der tager initiativet og hun ville heller ikke have dårlig samvittighed over ikke at have tid.

Så jeg cuttede.

Anonym sagde ...

Jeg gider ikke se mine eks'er. Hvad sku' jeg dog det for? Ud af vagten er ud af vagten her i butikken.

Anonym sagde ...

Lyder sundt - for dig. Omend trist.

Uden Relevans sagde ...

Yep jeg har venner nok :o)

og ekser :o)

Unknown sagde ...

så få dig dog den profil mainn!

kh

FB

Unknown sagde ...

tss - all'righty then!

walla

Uden Relevans sagde ...

PDrsn du er så whacked! :o)

Unknown sagde ...

jæzzz i knåws! what to do . .

Send en kommentar