google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Dit amagergevir fortæller mig – Uden Relevans

9. maj 2008

Dit amagergevir fortæller mig

Yeps endnu et af de der "lad os fylde ting på internetwebloggen så det ser ud som om vi har noget på tapetet selv om vi er spejlblanke-indlæg".

Jeg kan afsløre at de lokale hunner i det land hvor jeg netop har resideret i særdeles høj grad har den samme sygdom som 90% af de piger der er født og opvokset på Amager.

Nemlig trangen til at "pryde" eller dekorere om man vil deres slanke/ikkesåslanke lænder med tatoveringer, det der i København er kendt som et Amagergevir, desværre kan man sige at indehaverne af disse er omvendt proportionalt intelligente med antallet af tuber med lim deres mødre sniffede.

Det samme gør sig gældende i syden, kommunikationen fremmes ikke ligefrem af at de lokale ikke fatter en bjælde engelsk og at Amagergevir åbenbart ikke er en del af det internationale vokabularium i stil med "weekend", "jacuzzi" og "brunch".

Så sætningen "Your amagergevir tells me you are a fresh girl". medfører kun hovedrysten, en fingers prikken i tindingen af hunnen og svaret "I dont understand, buy me champagne?".

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha. Skøre morfar! Fnis.

spunky sagde ...

ja det er sgu nowet mærkeligt noget... det der med de der "amagernummerplader"

http://spunkflasher.com/?p=66

Unknown sagde ...

er også selv mere til AmarStang. .

Havehyrden sagde ...

Har morfar nogle fordomme???
Eller er han er bare en klog observerende person?

Uden Relevans sagde ...

Det bedømmer du bare selv :o)

Anonym sagde ...

"I dont understand, buy me champagne?"

Var du på stripklub?

Anonym sagde ...

Min kæreste kalder dem "tramp stamps"
Hø hø

Uden Relevans sagde ...

Holme: I valgte selv hvad i ville høre om :)

Ano: hehehe

Send en kommentar