google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En frugtplukkers dagbog – Uden Relevans

19. maj 2008

En frugtplukkers dagbog

Tjaeh hvordan beskriver man en spontan tur i byen der starter med en uskyldig besked på ”øjeblikkelig-besked-netværket”. En tur der ender søndag formiddag kl 10.20.

Jeg ved det ikke, jeg kan prøve at gøre et forsøg, Blyant og jeg mødtes ved en 21 tiden på Frederiksberg Metro station, hvorefter vi trængte op i restaurant Kai til et simpelt aftensmåltid og en flaske riesling der fik englene til at synge.

Vel ankommet på Kellerdirk gik vi ombord i et par Mojitos, (De har ikke zombier på Kdirks), da vi imidlertid opdagede at de nok havde glemt at komme alkohol i vore drinks var vi nødsaget til at købe en flaske rom, tjeneren var sådan lidt øeh?? Da vi kun bestilte to glas til måske kunne han ikke tælle?

Vi blev lidt småforfulgt af en polterabend fra et af de ydre landdistrikter, det lykkedes os dog at undslippe da Robbie jam gik på.


Fast forward til sidst på aftenen, Blyant prøver at ryste Bedstemor And af sig, og Morfar er flad af grin over hans manøvrer, da sorthåret blondine pludselig står og glaner temmelig sulten på mig, (her må jeg nok forklare at en sorthåret blondine enten er en spejlblank kvinde der ikke nødvendigvis er blondine af fødsel, eller er en blondine med farvet hår: altså kunstig intelligens). Selv i min lettere intoxikerede tilstand med 8 SOL øl, en halv flaske riesling, og en halv flaske rom i maven kunne jeg se at fruentimmeret ikke var en dag over 22 så nu var det min tur til at ligne en del af inventaret.


Videre det gik på Alleenberg et af de mest berygtede morgenværtshuse i universet, i samme klasse som Louises og Broens Bodega.


Efter Alleenberg der allerede lukker klokken 7 eller 8? var det videre til afterparty og så hjem til min elskede seng allerede ved en halv elleve tiden.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Af en morfar at være fester du nu ganske godt igennem.

Uden Relevans sagde ...

Why thankew Junior!

Anonym sagde ...

Hvis jeg er junior, hvad f er du så??

Unknown sagde ...

ÜberSenior ?

Frk. Maj sagde ...

...i gør det godt! Stadig træt af jeg ikke var med :( ...ville klart have hævet niveauet, og gjort de naturligt begavede blondiner (og jer) ære :D

Uden Relevans sagde ...

Hmm I dont know? Coach? Coach Morfar.

Pdrsn: Shut it!

Frk Maj: naturligvis hehe

Stella Dallas sagde ...

En sorthåret blondine... høh! Lige mine ord. Den slags spottes dog efter mine observationer oftest omkring Aalborg-egnen ; her er man enten lyshårede blondinder eller sorthårede ditto.

Men flot festet!

Uden Relevans sagde ...

Jeg takker kære Stella D.

Suzy Q sagde ...

moffe..en bytur der ender på psykopaten (som Alleenberg jo RIGTIGT hedder).. har jeg ikke prøvet siden.. siden...
.. gosh det er længe siden. Årevis.

Var i oppe ved klaveret?

Uden Relevans sagde ...

Ja jeg var! :D

Anonym sagde ...

Nemlig suzy q! Enhver kender ved at det rigtige navn er psykopaten. Glem det aldrig morfar. ;-)

Uden Relevans sagde ...

Jeg er ikke vant til at komme så fine steder jo.

Send en kommentar