google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar om Emmas dilemma – Uden Relevans

3. jun. 2008

Morfar om Emmas dilemma

Som nogen måske husker var Morfar i London sidste år for at se hvide mænd kaste med ovale svineskind efter høje tynde mænd, imens store kraftige sorte mænd rendte ind i hinanden.

Den oplevelse lærte mig at en skive lortefrostpizza nødtørftigt opvarmet i doven mikroovn af ligeglad anglikansk teenager åbenbart kan koste 44 kroner. At en doven letøl på 0.4l ophældt med uendelig ligegyldighed og absolut ingen hensyntagen til skumindhold på Wembley koster 44 kroner.

Derfor må jeg jo af sted igen, denne gang skal vi dog sidde en del tættere på nemlig i række 14 på den ene langside, min kammerat bemærkede, ”hey så kan vi kaste doven letøl efter de fede negere!”

Hvortil jeg tørt bemærkede at jeg var ganske overbevist om at en 172 kilos Defensive Tackle helt sikkert vil se med milde øjne på at få en gratis øl i nakken.

"Nåmmen Dillema står der!!!" Skriger du hæst imens du spekulerer på om det her indlæg kan blive mere kedeligt og fantasiforladt.

Vi har fået FIRE billetter denne gang imod syv sidste gang.

Så vi skal vælge imellem to venner, den ene her værende ”Vandrer Uden Klokke” og den anden en af vore venner der har isoleret sig mere og mere fra os andre vi kan kalde ham ”Kaptajn Kedelig”..

VUK har jo excelleret flere gange i discipliner såsom ”Hvem kan drikke en finne under bordet?”, ”Sådan tømmer man en polsk vejsidekiosk for dåsebajere” samt ikke mindst. ”The whole Jenny affair” en ting så skummel at jeg dårligt tør nævne den. Så min stemme er på VUK.

Vandrer Med Muldvarpepung, er også for VUKS deltagelse og den tredje dude er for ”Kaptajn Kedelig” der jo var med i London sidst.

Så hvad gør en klog? Skal Kaptajn Kedelig med fordi han var med sidst? Eller skal vi tage VUK med hvis almene tilstedeværelse kan gøre en hverdag til en fest man ikke vil huske.????

12 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

først til mølle

TSJ sagde ...

Ham der gør hverdagen til en fest selvfølgelig! PARTY ON! (I så fald at I vælger ham, er jeg i hvert fald også frisk!! Det lyder sjovt! Og jeg kan snildt lige foldes sammen og lægges i en taske!)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe

Jamen klart, mon jeg kommer over de 25 kilo min taske må veje så?

TSJ sagde ...

Overhovedet ikke.... Eller... Jo måske lidt... Må den virkelig kun veje 25 kilo? Hmm.. Shit!

Suzy Q sagde ...

Halløj - har du hørt at de siger, at Sex pistolerne spiller i Athen?

Anonym sagde ...

drop de sære mennesker og tag nogle piger med - fx hende der 'Vandrer i Skelbækgade'.

Uden Relevans sagde ...

Sussi: Yep jeg har set det, deres world tour starter søndag i USA.

Milos: jo jo :)

Anonym sagde ...

Ved ikke noget om, hvad en klog gør, men jeg stemmer for VUK!

Altså, medmindre I vil give KK en sidste chance for at være ukedelig?

Nej, fuck det, jeg synes pligtinvitationer sucks! Gå efter ham, der sikker får jer anholdt og alt muligt andet spændende.

God fornøjelse

Uden Relevans sagde ...

Yep vi er i gang med at præparere ham :o)

Unknown sagde ...

amok dilemma!

use tha' force dude . . .

Årets Brandert sagde ...

Pick me! Pick me! Pick me! Med Saints-Chargers kan man da få en kamp, der måske ikke sutter helt så meget som hver gang Miami går på banen. Ville sgu også gerne afsted igen.

Uden Relevans sagde ...

ÅB: De trækker jo lod igen til efteråret.

Send en kommentar