google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kan en elendig toastmaster massakrere et bryllup? – Uden Relevans

21. okt. 2007

Kan en elendig toastmaster massakrere et bryllup?

Inden vi besvarer dette livsvigtige spørgsmål må vi lige kontemplere rammerne.

Det Sydsjælaaaaandske idylliske landskaw, et mindre gæstgiveri med 250 år på bagen, venligt personale, fire retter mad, fri bar og 55 gæster.

Umiddelbart opskriften på succes skulle man tro ikk?

Okay lad os mudre vandene lidt, tilføj fire drengebørn alderen otte til tolv, sammenbragt af to skilsmisseforældre der prøver lykken med en ny partner begge to desillusionerede af forudgående fiaskoer.

Lad mig forhøje med en syv uger gammel baby inklusive sur, frustreret moder der er offer for gift mand der "helt sikkert snart forlader sin kone".

Oddsene ikke høje nok for katastrofe?

Jeg giver jer hermed et styk veg toastmaster uden gennemslagskraft, viljestyrke, organisationsevner eller evnen til at sætte sig igennem.

Et enkelt eksempel er: at Brudevalsen hastigt blev afrablet tre minutter i tolv på grund af kvajpandens fuldkomne mangel på styring af begivenhederne.

Det var helt sikkert en ommer.

Så svaret må blive JA!

Havde vi haft en bedre toastmaster ville det ikke have taget næsten seks timer for fire retter, fem taler og fire sange.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lige før man har lyst til at stille så på bagben og bare råbe ARGHH..

Mangel på situationsfornemmelse og dårlig dømmekraft er hvad jeg tænker..

Uden Relevans sagde ...

Ja kombineret med manglende erfaring var det en uheldig blanding.

Anonym sagde ...

Kan det overhovedet lade sig gøre at sådan et arrangement bliver vellykket? Jeg har endnu ikke oplevet det.

Uden Relevans sagde ...

Jeg har set det ske. Syv taler, fem sange, fire retter mad afviklet på fire timer og tyve minutter. Toastmasteren var også en erfaren mand på 50 lidt ligesom ham fra "Festen".

Anonym sagde ...

Ved min søster og svogers bryllup gik det også flydende, til trods for at gommens familie først lige meddelte at de gerne ville holde noget på selveste dagen.. Og at hans søskende og forældre så holdt et slideshow på 35 min. med ligegyldige historier og ligegyldige billeder.. Men nu ved jeg da hvordan min svoger så ud som dame...!

Frk. J sagde ...

Jeg har oplevet den perfekte toastmaster til et bryllup i år.. Han var Så sej, og han holdte selv en lille tale mellem hvert indslag, sådan på den fede måde, som både fik folk til at tænke og til at grine... Altså skal jeg giftes igen (altså skal lige skilles først ing!) så er det lige før, jeg overvejer at invitere ham, blot for at få ham til at være toastmaster...

Et bryllup der er velstyret, er en rigtig god og hyggelig oplevelse...

Anonym sagde ...

Du har jo tydeligvis ingen dømmekraft, at vælge en veg person som toastmaster det er jo for dumt....hmm jeg tror ikke toastmasteren kan massekrere brylluppet, kun de personer der vælger toastmasteren!

Send en kommentar