google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Bonde soeger brud – Uden Relevans

21. okt. 2007

Bonde soeger brud

Jeg skal give dem brud! SKINNEBENSBRUD!

Ville en mere passende titel ikke være:

Naiv idiot søger offentlig ydmygelse og femten minutters berømthed.

Hvorfor er hele programfladen på samtlige kanaler dedikeret til "talentshows uden talent" Eller dating shows med indbygget ydmygelse?

Jeg vil have sandheden!!!

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sandheden?

Det er da fordi dumhed sælger bedre end godt researchet dokumentar.

Jeg har også tit undret mig; hvad kan få mennesker til at acceptere et TV hold der fotograferer deres mangel på evne til at gøre deres eget hjem rent, for eksempel? Kun muligheden for at komme i TV?

Oder was?

Uden Relevans sagde ...

Eller hvad med:

Nu kommer vi hjem til dig og filmer dig og dine 40 kilos overvægt imens vi sviner dine madvaner til, sætter fælder op for dig og ser og du kan leve sundt dit fede svin Til gengæld får du ikke noget for det, hvordan lyder det? :o)

Tris G sagde ...

you can't handle the truth!

(Det må cirka være det danskerne vil have. Ellers ville de vel ikke sende det lort. Og så i den bedste sendetid.. Personligt overvejer jeg at blive sortseer, for det er nok naivt at tro på jeg får mine licenspenge tilbage...)

anjoe sagde ...

Ja af det udbud, tv-stationerne tilbyder, er disse tumpeudsendelser, hvad seerne "tænder på". Og så er der vel også det med at fryde sig over andres problemer, hvormed man glemmer sine egne ;-]

Anonym sagde ...

Hvorfor ser i det lort. Man skal vel se mere end et minut for at kunne have en holdning.Eller???

Uden Relevans sagde ...

Patton: Jeg har kun set trailerne kunne aldrig drømme om at se det crap.

Anonym sagde ...

Hemmeligheden er at man skal have de her kanaler gemt så langt væk på fjernsynet som over hovedet muligt så man undgår første hånds Amerikaniseret mundlort der ligner og lyder som noget der har været udsat for et syreangreb.. Og så vide hvornår der kommer relevante tv-serier som Simpsons og Southpark..

Anonym sagde ...

Heldigvis bor jeg så langt ud på Bøhlandet, at jeg ikke kan se den slax kanaler, ... jeg er sky og kunne aldrig stille mig selv til skue, ikke om jeg så kunne vinde 14 dage på Mogenstrup Kro med George Clooney i brudesuiten (åhr, hmmm, ... måske 5 minutter iført bar røv på Rådhuspladsen? Måske, men så heller ikke et minut længere!) Spøg tilside ... TV er fuldt af crap som et resultat af en slags omvendt smagsdommeri. En del af det betaler vi ovenikøbet licenspenge for - grrrr. Gør som jeg, sluk for lortet og jagt virkeligheden, det er nogle gange pissekedeligt, - lidt som at tage på fisketur - men det rykker på de vigtige tidspunkter ;o)

Anonym sagde ...

Bjlindhard@ Ups... - Der er vist én der er kommet forkert ud af sengen..

Jeg ville bare lige sige; Moffe, du er sgu sjov, jeg elsker dine mavesure opstød...

;O)
Fortsat god weekend...

Uden Relevans sagde ...

Tak tak :o)

Send en kommentar