google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jamen... – Uden Relevans

19. okt. 2007

Jamen...

Jeg sidder og hører The Cure med "This is a lie" uhyrligt deprimerende, da en af mine bedste venner ringer...kan høre han ikke er helt sig selv.

Jeg spørger hvad der er i vejen sikker på at jeg sagtens kan hjælpe, jeg er jo det store overskudsmenneske med overblikket.

"Min far døde i sidste uge siger han". Det lykkedes mig at få fremstammet en kondolence, ved om nogen hvad han går igennem.

En tåre har fundet vej ned af min kind, både på hans vegne og over savnet af mine egne forældre.

Hvis du har tid og overskud så send en tanke til dine kære, sæt pris på dem.

Morfar i det sentimentale hjørne.

6 kommentarer:

linen ud sagde ...

Hold da op - var lige netop holdt op med at græde, efter at have våget over min mormor i de sidste 3 døgn, holdt hende i hånden og lyttet til hendes mere og mere anstrengte åndredrag og så læser jeg dit indlæg og brister igen i gråd. Og det kan tænkes at jeg er en anelse grådlabil netop nu, men du har så evigt ret i din iagttagelse og midt i at jeg synes at det er uendeligt svært at sidde og vente på at én jeg elsker dør så føles det helt rigtigt at gøre det.

Uden Relevans sagde ...

Ja Man skal bare sætte pris på det man har også mens man har det.

Anonym sagde ...

Tak for reminderen. Jeg glemmer det alt for ofte.

Anonym sagde ...

Min sidste kommentar lød lidt gay,derfor vil jeg godt tilføje.

Hvis i synes livet stinker så glæd jer ikke til døden.

Maria sagde ...

Har osse hørt Cure i dag...bare en anden én...og sendt en ukærlig tanke til én, som jeg troede var min sjælesøster...tøh...fucking bluff og perler for svin, du...

Men god karma og respekt og kærlighed til de, der fortjener det...

Uden Relevans sagde ...

Nemlig

Send en kommentar