google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jeg synes det er synd – Uden Relevans

15. okt. 2007

Jeg synes det er synd

Jeg synes det er synd at vores socialminister er så asocial!

Hun nægter at anerkende OECDs fattigdomsgrænse.

Hun nægter at der er blevet flere fattige under vores nuværende halvnazistiske regering.

Enten er hun dum som snot, eller også er hun hamrende naiv, måske er hun både dum og naiv.

Jeg ved det ikke, alt jeg ved er at Danmarks fattige ville have det bedre under enhver anden regering.

48.000 fattige er simpelthen for mange.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Helt enig. Men generelt har folk den opafttelse at det ikke står så slemt til. Det er skræmmende når virkeligheden er en anden.

Tue sagde ...

Proklamation:

Morfar som statsminister - en mand, der tager ansvar.

Du har min stemme.

Anonym sagde ...

Du får også gerne min stemme, det skal du vide!

(P.S. Så skifter du sådan bare header, uden at advare... troede da lige at jeg var gået forkert...!)

Uden Relevans sagde ...

Patton: Ja.

Tue: Nah en stemme eller to er ikke nok :o)

Janne: Nej det var noget med en blondine der hostede det gamle billede der ryddede lidt op, jeg fortæller ikke hvem :o)

Kimporator sagde ...

Under Nyrup var det cirka det samme. Faktisk startede det at være outsider med at sutte røv under ham. Det bliver værre og værre i takt med at der også skal være råd til at være bistandskontor for et nydeligt udvalg af verdens sydøstaber.

Dem som er inde i varmen har det stadig lunt, fx. den tidligere skoleborgmester i København, Enhedslistemennesket Per Bregengaard som gik foran med et godt eksempel og sendte sine egne poder i privatskole. Eller den nye radigale Partidronning Margrethe af Vestens Landbrugsjord, som arbejder heftigt for at fylde folkeskolen op med dem som hendes egne børn ikke må lege med. Jo, det skal nok blive bedre med en S-R-regering med Enfoldighedslisten som parlamentarisk grundlag!

Eller skal vi skrue op for den sunde fornuft og håbe på 100 mandater til DF?

Kimporator sagde ...

For at citere en kendt tidligere statsminister:

Jeg tror det!

Uden Relevans sagde ...

Ah Kimpo som sædvanligt velformuleret og velforberedt, du vil være en af de første vi udrenser når revolutionen kommer min ven :o)

Det du her fortæller vidner om egoister der ikke følger partilinjen som tværtimod meler egen kage som de egoistiske hyklere de er. Enhedsliste eller ej

Anonym sagde ...

Come on. Der findes jo ikke fattige i Danmark. Enhver kan få mad på bordet, tøj på kroppen og mindst ét TV.

Kan man ikke være konstruktivt kritisk uden at kalde regeringen halvnazistisk? Jeg kan komme i tanke om en hel del regeringer hvorunder de såkaldt fattige vile have det værre.

Uden Relevans sagde ...

Holme kan ikke lige se om det er ironisk ment :o).

Du tror at en S SF EL regering ville være værre for dem der lever under OECDs fattigdomsgrænse?

Maria sagde ...

Hun ER dum så snot...og desværre tror jeg, at hun selv tror på det, hun står og siger...indtil næste gang, hvor hun måske siger noget andet - alt efter hvor hun befinder sig politisk...

Anonym sagde ...

Det mest sørgelige ved det hele er vel nærmest, at hun forklarer situationen med, at det var den tidligere regering der ikke var god nok til at tage sig af de fattige.

Gad vide om hun tænker over hvem det var der havde ansvaret for det felt i den tidligere regering, når hun udtaler sig på den måde...

Uden Relevans sagde ...

Det er ALTID den tidligere regerings skyld :o).

Frk. J sagde ...

Aiii, sig det lige... Hvaffor en blondine?

Synes det er noget rod for tiden, det der politik! Synes også det er skræmmende, hvor meget magt den nuværende regering efterhånden har fået, og jeg frygter lidt, at der ikke bliver fløjskifte ved næste valg :(

Socialdemokratiet er simpelthen blevet for svage!! Desværre...

Uden Relevans sagde ...

Janne: Vi styrer ihvertfald mod et samfund med rige og fattige.

Jesper sagde ...

Hvor ville kritik dog være forfriskende mere relevant hvis den ikke skulle fremføres så kolerisk. Halvnazistisk...med al respekt for dine i øvrigt aldeles fremragende indlæg, så er det altså helstupidt at kalde regeringen noget nær nazistisk. Hvor er de halve kz-lejre? Hvor er de halve millioner gassede jøder? Den halve verdenskrig? Hmm?

OECDs fattigdomsgrænse siger at man er fattig, hvis man tjener under 60% af landsgennemsnittet. Det betyder altså at fattigdom bliver et ret elastisk begreb. Fattige i Kina vil være afsindigt meget fattigere end "fattige" i Danmark. At anerkende OECDs fattigdomsgrænse ville betyde at vi skulle yde diverse former for hjælp til en masse mennesker, som har en ganske glimrende indtægt. Der kan være fornuft i at have en fattigdomsgrænse, men sandheden er at der er meget få mennesker i Danmark som er ude af stand til at gøre noget ved deres fattigdom og meget få som holder sig under selv OECDs grænse mere end et par år. Som tidligere SU-modtager har jeg selv ligget der i nogle år og det ville ærlig talt have været temmelig fjoget om jeg skulle have hjælp. Det fik jeg da heller ikke, af den SR-regering vi havde dengang.

Uden Relevans sagde ...

Ok Halvnazistisk var overdrevet det har du ret i.

Resten tror jeg ikke vi bliver enige om.

Send en kommentar