google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Facebook er en fed lort med reklamer på – Uden Relevans

6. okt. 2010

Facebook er en fed lort med reklamer på

Vi tager den lige fra toppen af.

God vens kone bliver kontaktet på Fæcesbog af sin søsters Ekskæreste, søsteren og denne herre har et barn sammen, for 12 år siden skred, lad os kalde ham, John så fra Søster, han ville ingen kontakt have med sit barn, da han hellere ville hore rundt, tage stoffer og ikke var klar til at passe sit barn.

Nu er han klar! Han har et godt fast arbejde, ingen gæld en fin lejlighed en dejlig kæreste.

Hvad gør man så?

1 Lader som ingenting.

2 Kontakter sin søster og siger "Hey jeg har hørt fra John, han vil gerne se jeres barn igen".

3 Kontakter John og siger "No die, that aint flying hun" og giver ham den opadvendte udstrakte virtuelle Oprah "Girlfriend" hånd i hans virtuelle ansigt.

God vens kone vælger option to (også den bedste i min optik) dette får Søster til at gå HELT amok, specielt da hun via sønnens Facebookprofil finder ud af at John og God vens kone nu er "venner" (Selv har hun ikke en profil, hun bruger sønnens til at snage med).

Resultatet af dette er blevet at de to søstre ikke er på talefod, God vens kone har slettet Søsters søn fra friendlisten så Søster ikke kan snage mere, deres Fars 60 års fødselsdag i november er i fare for at gå i vasken.

Facebook er en fed lort med reklamer på, eller er den? Guns dont kill people, people kill people, så det er vel i den menneskelige natur at problemet opstår? Facebook er her mediet der giver muligheden for at finde God vens søster, samt formidler kontakten.

Hvilken option havde du valgt?

11 kommentarer:

flo's diner sagde ...

Hmm...det er vel ikke Facebook, der er en fed lort, men John? Eller er det bare mig?

Leoparddrengen sagde ...

Som bekendt har jeg ikke meget tilovers for Facebook - jeg synes dog at det er sympatisk at Mark Zuckerberg nu træder tilbage.

I ovenstående havde jeg nok også valgt 2'eren, men har - ret skal være ret - lidt svært ved at se det er Facebooks skyld, det der senere sker. Det virker som om nogen overreagerer en hel del?

Anonym sagde ...

Problemet her er vel bl.a. at vi endnu ikke har sociale konventioner for forstå og håndtere den slags. Når man så samtidig har tre personer, som ikke er så voksne i deres reaktioner som man kunne ønske, så ender det i en fed lort.

Det ville hjælpe, hvis Søster forstod lidt bedre hvad "ven" betyder i FB, Det ville hjælpe hvis god vens kone, hvis god vens kone forstod, at hun potentielt sender markante signaler ved at være "ven" med en person, der har gjort hendes søster ondt. Det ville hjælper hvis Søster ikke gik amok. Osv.

Personligt havde jeg ikke taget nogen af dine valg. Jeg ville ha' behandlet kontakten som en "jeg løb ind i John på gaden" situation. "Søster, jeg løb på John; Han siger, han gerne vil i kontakt nu. Vil du tillade det? Kan jeg gøre noget". Droppe Facebook. Og så iøvrigt lade være med være "ven" med John før jeg så, hvordan kontakt-forsøget med Søster spænder af.

Uden Relevans sagde ...

Ja overskriften er også mest for effektens skyld, vi kommer til at opfinde en helt ny form for etikette, hvis Facebook bliver bevaret i den form det har i dag.

Jeg tror dog på at folket er ved at være træt af alle de ting FB trækker ned over hovedet på os.

Sandra Høj sagde ...

Det er da et forræderi uden sidestykke at acceptere en venneanmodning fra ham, som situationen er. Jeg forstår godt at søsteren føler sig snigløbet, puha. Hvis jeg havde stået i samme situation som vennens kone ville jeg have valgt at betræde æggeskallerne med større nænsomhed. Af de tre muligheder ligger jeg imellem de første to. Vatpikket at han kontakter søsteren! Ikke facebooks skyld (selvom du ved at jeg er overtræt af den plat-form, haha).

Anonym sagde ...

Jeg ville have sagt til søsteren at "John" havde kontaktet mig ... ikke tilføje ham som ven, men lade det op til parterne selv at finde ud af det ...
"John" skulle opfordres til at kontakte ekskone ...
Nemt og elegant ...
Så måtte "John" selv gøre skaden god, i stedet for at søge smutveje!

Anonym sagde ...

At dømme udfra Johns ekskones reaktion må der være sket noget - jeg havde klart valgt nr 3, fjolset kan jo gå direkte til ekskonen og ikke involvere andre.

Uden Relevans sagde ...

Ekskonen var netop ikke på Facebook for at undgå at blive fundet af John.

Enig med at God vens kone fucker op ved at adde John som friend, dog har de to altid haft et godt forhold dengang de sås for 12 år siden.

Helle sagde ...

Nr. 1! Altid nr. 1!! Hvis man ikke selv har lagt lorten, skal man da ikke rydde den op. Voksne mennesker må selv tage noget ansvar. Det ville klæde dem. Jeg ville totalt lade som ingenting. Så går problemerne væk. Det ved alle.

Anonym sagde ...

3'eren selvfølgelig... :-)

Men sikke noget rod - jeg mener jeg har været ude for noget ligende engang, det var bare før facebook fandtes...og nååå jo, det var i børnehaven.

Held og lykke med at liste dig ud af et rod som du ikke burde være indblandet i.

Leoparddrengen sagde ...

Apropos lort med reklamer på - tillad mig lige at gøre reklame for dette indlæg - afstedkommet af, at lorten nu er dig og dig.

Send en kommentar