google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Justin Bieber din lille pissemyre – Uden Relevans

18. okt. 2010

Justin Bieber din lille pissemyreJustin Bieber, ham den lille splejsede fyr med grydehåret fra noget der hedder Canada har udtalt at han "Er denne generations Kurt Cobain" Tillad mig at begge to differ.

Hvad er der så ellers sket? Jo uhm, jeg har måske næsten fået verdens mest røvssyge studiejob, dog overvejer jeg kraftigt om jeg gider at sidde og tale i telefon med Hr og Fru Brunsovs når de ringer ind og ikke kan få deres lerdrejestole til at køre lige, what gives måske er det bare mit lod.

Jow og så er jeg jo ved at skrive opgave, mine to makkere er kommet ud af headlightsene og er begyndt at skrive igen, der er jo intet som et lille panic attack til at motivere folket.

Jeg får mig et føl jeg skal følge rundt en dag på pottemagerskolen, lad os håbe at det går bedre end sidste gang jeg havde et føl, den historie må du lige selv finde frem, jeg cant be assed til at google det :).

Så alt er vel intet nyt fra østfronten.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Morfar, du ved utrolig mange ting. Seriøst. Jeg ved sgu' ikke engang hvem Justin Bipper er. Suk mig.

spunky sagde ...

Justin Bipper = Kurt Cobain ??? har han drukket af natpotten ... han når ikke Kurt til tåneglene.
og selv hvis han skyder sig selv som 27 årig ... er han bare en "cheap" coppycat!

jeg tror du har godt af at få et føl ... det er godt at kunne præge andre ... og her har du muligheden for at forme en person til noget bedre ... jeg er sikker på du kan!

(off record Steen AA - hvorfor er din blog lukket?)

Steen AA sagde ...

@Spunky - den holdt lige en lille efterårsferie.

spunky sagde ...

aaahaa sådan .... ;-)

Send en kommentar