google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar docerer – Uden Relevans

17. okt. 2010

Morfar docerer

Kataloger: Og det skete i de dage i oktober (WTF!?) en gang at de første kataloger satte hyggen i gang. Ja MC Einar (du min allerbedste ven) kan godt begynde at skrive sin sang om, de første julekataloger er allerede dumpet ind i postkassen, selv om der HØJT og FLOT er et fint klistermærke der fortæller avisslæberen at han IKKE skal besudle min postkasse med reklamer og aviser. Måske klistermærket skulle være på en del andre sprog end dansk?

Opgaveskrivning: Jup piece of cake, bare ikke når ens to makkere rammes af skriveblokering som et dådyr fanget i forlygterne på Arnold Schwarzeneggers hummer. Snap out of it!
Min evaluering af den første opgave fik læreren til at komme med stor ros Jatak!

Jobsøgning: Der skydes med store spredehagl har allerede et job på hånden så at sige, dog er det temmelig uinteressant til ussel løn og om aftenen når i andre sidder og hygger med lørdagskyllingen og papvinen, jeg vil hellere noget mere studierelevant tak!

Vild med dans-Xfaktor-Talent 2010 stjerner til middag Amalies Verden Paradise horetel osv osv osv Nej nej nej kom nu med noget intelligent TV i stedet for! Vi SKAL ikke absolut lefle for den laveste fællesnævner af intellekt vel? Det BURDE være muligt at banke noget sammen der ikke er hjernedød underholdning på sofaen med lørdagskyllingen og papvinen.

End of rant.

Hermed får du carte blanche til selv at fyre den af i kommentarfeltet anything goes!

6 kommentarer:

Ruprect sagde ...

Analie.... kan du huske vores ungdom i forlystelsesparken Tivoli... det var tider

Uden Relevans sagde ...

Det var som Lars Uløkke siger, en anden tid dengang, måske skulle jeg skrive om det :D

LilleQ sagde ...

var der ikke noget med du søger et studiejob?
Her er en mulighed, måske ikke så studierelevant, men det kræver bare et godt håndelag ;-)
http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1433158.ece

Cecilie L. sagde ...

Alle de forfærdelige tv-programmer afbrudt af endnu værre reklamer... jeg har sagt mit kabel-tv op!

(Men nu keder jeg mig til gengæld...)

Lupo sagde ...

Glædelig jul, morfar. *wink*

Uden Relevans sagde ...

LilleQ hehe

Cesilden, det skal løbes væk? :)

Tak Lupo og lige over.

Send en kommentar