google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Studiejob så hyr mig dog! – Uden Relevans

4. okt. 2010

Studiejob så hyr mig dog!

Jeg sendte en ansøgning af sted (ja det ER i to ord) til et firma der søgte en der kan det jeg kan, eller det jeg lavede før jeg gik i gang med min uddannelse, vi taler her om masser af erfaring, et helt unikt CV, peopleskills you name it jeg har det.

Det skind kom der ingen pølse ud af selv om de da "gerne ville beholde mit CV" jeg har kun EN gang i mit liv oplevet at nogen vendte tilbage efter den besked og der havde jeg allerede fået et andet (og bedre) job.

Jeg har prøvet at netværke lidt for at se om der kunne opstå noget den vej.

I dag har jeg så sendt mit CV til en meget rar og klog gut, der arbejder et sindssygt spændende sted, det bliver garanteret ulønnet (i starten) men hvor vil jeg gerne derhen og lave ting og sager! Min erfaring viser at det er ligemeget med løn og gods og guld, bare man er lykkelig i det man beskæftiger sig med.

Jeg er blevet meget mere positiv og glad i min hverdag efter jeg startede det her studie, efter jeg turde springe ud på det dybe.

Glasuren på kagen i form af et studiejob er forhåbentlig på vej!

7 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Morfar? er det virkeligt dig der har skrevet det der her indlæg? Så gladt det lyder!?
Nå men pøj pøj med det, fra hende der også arbejder gratis, men er vild med det... håber du får det job ammen med den rare mand!

Etstykkemedlis sagde ...

Blir glad indeni af det der:)

M sagde ...

Hvor er det herligt, at du har kagen men kun mangler glasuren...for den kommer garantriller lige omelet!

Anonym sagde ...

Tillykke, Morfar! U can do it!

/Lene K

kagekonen sagde ...

Arbejdet bær' lønnen i sig selv...

Jeg gi'r sgu kage når det lykkes!

Mads sagde ...

Hvilket studie er du på?

Uden Relevans sagde ...

Uh hvilket studie... Tjaeh det vil jeg helst ikke ud med, men det er noget med IT :)

Send en kommentar