google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Geek girl meetup, en lukket klub? – Uden Relevans

13. okt. 2010

Geek girl meetup, en lukket klub?

Geek Girl Meetup, en lukket klub?

Et arrangement er ved at blive stablet på benene et såkaldt meetup (der er et fint ord for møde) udelukkende for kvinder, eller lad os skrive piger for det er vist sådan de vil kaldes, kvinder der har tilknytning til, ja til hvad?

Kravet er vist at man skal være kvinde (sorry pige) og man skal være en nørd, jeg må indrømme at da jeg på forhånd er udelukket har jeg ikke kigget nærmere på kravene, dog må jeg stille mig op på ølkassen og råbe at sådanne tiltag er netop med til at skabe en polarisering i mellem kønnene. JA i er kvinder (sorry piger) og JA i er nørder, var det ikke en bedre ide at lade være med at flashe (høhø) kønskortet og bare holde et møde?

Hvad skal det til for at det kun er for kvinder (sorry piger)?

Skal i bytte strikkeopskrifter eller hvad?

Ja jeg er lidt provokerende, jeg kan bare ikke se hvad det skal hjælpe ligestillingen at holde et arrangement kun for kvinder (sorry piger).

Enter rants i kommentarfelt.

13 kommentarer:

Helle sagde ...

Jeg synes det samme som dig. Plus det løse. Nu undergraver jeg alt, hvad tidligere generationer har bygget op. Ville nogen sige.

Wysiwit sagde ...

Se min kommentar til artiklen på Version2 - hvor flere (mænd, naturligvis) er kommet med samme betragtninger: http://www.version2.dk/artikel/16571-30-noerd-kvinder-paa-venteliste-til-geek-girl-meetup

Ibs sagde ...

Du har fuldkommen ret. Hvis nogen lavede en geek-guy-meetup, ville vi straks råbe SJOVINISME! Men piger må godt. Det er latterligt, og det er langt fra ligestilling!


Og kom nu over det pis, I er kvinder! Bare sådan i øvrigt....

Sandra Høj sagde ...

Åh, jeg ved ikke, gør det så meget? Jeg ville ikke flippe ud hvis 150 mænd holdt et møde uden kvinder. Uanset hvem der afholder sådan et meet up, og hvem der er inviteret gad jeg godt at lære noget af nogle andre bloggere. Komme lidt ud i det virkelige liv og bytte viden og erfaringer.

Michael Nielsen, fotograf sagde ...

Jeg tror de gør det for at kunne mødes med ligesindede kvinder, for ellers kommer der 5 kvinder og 130 mænd (geeks) der håber på at få en virtuel WoW kæreste.

Her er der en chance for at kvinderne kan netværke, uden dominerende mænd der forestiller sig halvdelen af kvinderne som lækre Dranei eller Blood Elfs.

Thumbs up for mødet.

Karin Høgh sagde ...

@michael har fattet det. Jeg har som kvinde og nørd af en slags været til SÅ mange it/web arrangementer, hvor kvinder var meget fåtallige. Hvis du spørger mig, så har kvinder en helt anden måde at nørde på og være sammen på iøvrigt. Når der ikke er mænd. Det har ikke noget med ligestilling at gøre, sådan er det bare.

Uden Relevans sagde ...

Det foresvæver mig bare at en af bagkvinderne (sorry bagpigerne) har udtalt at det er et godt statement i kampen for ligestilling?

flo's diner sagde ...

Jeg er på hold med Michael og Karin her.

spunky sagde ...

lad os få noget MAN-POWER ... hvor er alle de stærke mænd blevet af???

Ikke alle dem der sidder med en fadbamse på "vaskemaskinen, bodegamusklen (kært barn har mange navne)" godt tilbagelæne med en hvile puls på 120 og råber af husaltret.
Nej mænd med visioner, mænd der tør at være mænd og som også kan finde ud af at nørde sammen uden at der nødvendig vis bliver råbt chauvinisme!

jeg er træt af bløde mænd, træt af egocentriske machotyper, træt af mænd der er en undskyldning for sig selv...
frem med manden der hviler i sig selv og tør være mand med stort M.

Kvinderne må for min skyld nørde lige så tosset de vil ... og mændene lige så ....er det ikke nærmest en menneskelig ret?

Etstykkemedlis sagde ...

Det Spunky sagde!!!

Men som kvindelig nørd så må jeg altså også protestere, og sige at jeg har en uheldig evne til at få mandlige varianter af samme, til straks at visualisere nogle ting som bestemt ikke er hensigten!! Hvis man kommer for at nørde sammen, så synes jeg faktisk det er en god ide at det er kønsopdelt.

MEN det er på ingen måde et fremskridt for ligestilling... det er jo direkte tåbeligt at noget der er eksklusivt og begrænset til en bestemt gruppe kvinder kan være fremmende for ligestilling?

Det Forkromede Overblik sagde ...

Alt det sagte, med variation. Lad dem bare, det gør ikke ondt, men hvorfor dog?
Tror dog Morfar føler sig udelukket over ikke at kunne sidde ene hane i hønsehuset?

@Morf, Spunky og andre mænd - Jeg tror kvinderne er bedre til at tage det initiativ der hedder, "lad os mødes", men det er bare en påstand!

Uden Relevans sagde ...

DFO: du tager fejl, det er ikke fordi jeg føler at jeg går glip af noget, det er bare en undren over at nogen stiller det op som kønskamp (for nu at sætte det på spidsen) og andre som et hyggeligt forum for tøzzer.

Michael jeg kan totalt godt følge dig.

Filip Schwartz Kirkegaard sagde ...

Hej alle, interessant (og sjov) debat, I har!

Jeg vil blot fortælle, at vi fik en freelancer til at skrive en artikel til os på ComON om arrangementet.

God læselyst.

http://www.comon.dk/nyheder/Her-toer-kvinderne-kalde-sig-noerder-1.376797.html

Send en kommentar