google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Efterlysning! – Uden Relevans

1. sep. 2010

Efterlysning!

Det Forkromede Overblik, den verdensberømte ejer af en mandeblog taler ind i mellem om synkroni something, om at man bare skal spørge så kommer de ting til en man mangler.

Lad os gøre et forsøg her.

Min roomie efterlyser en cykelkurv hun kan montere på sin cykel ikke en hvilken som helst cykelkurv, næe nej den her model kan man løfte op af holderen og tage med sig på sin færd, så er man sikker på at kurven er der igen når man skal bruge sin cykel, samt at cykelkurven ikke er fyldt med andre folks skrald (hvilket nok er det værste ved at have en fastmonteret cykelkurv). Ud over disse features er den vandtæt.

Derfor tilspørger jeg jer, mine trofaste læsere, hvor kan man erhverve sig en sådan cykelkurv, er den praktisk anvendelig, hvad kostern??

Virker DFOs teori vil en af jer fine læsere forsyne roomie og jeg med svar.

Sæt igang!

8 kommentarer:

Sifka sagde ...

Klickfix hedder systemet. Fås hos enhver velassorteret cykelhandler. Pris fra cirka 500 kroner.

Leoparddrengen sagde ...

således forsynet med et ord at søge på, bidrager jeg med link, så sortimentet kan studeres hjemmefra - og man kan også bestille online og få bragt ud.

Vil dog tilføje, at det kan lyde lidt farligt det med vandtæt kurv. Hvis nu man er på druk med cyklen, og glemmer/ikke gider hive kurven tasken med ind på værtshuset, og det begynder at regne, og man hænger længe, og bliver meget fuld.

så kommer man ud til en cykel med en kurv/taske fyldt med vand. Og enten lægger man noget i den, som ikke tåler vand - eller også cykler man og vælter, og får en kurv/taskefuld vand over sig.

Jeg advarer bare!

Steen AA sagde ...

Det er så godt tænkt, Leo!

Unknown sagde ...

Enig med KatteManden!
Kan også tænkes at være et problem, hvis man pludselig får voldsom og overvældende trang til at gense sin øl ?

Det Forkromede Overblik sagde ...

Ding ding ding! Det virkede... og endda samme dag!

Det Forkromede Overblik sagde ...

PS. Hilsen ejer af Danmarks næstbedste internetweblog med testoteron;-D

KlunteTrunte sagde ...

Du skal sgu passe på med det der synkronitet - før du ved af det ævler du løs om guddommelige skabende krafter! Og det er ikke til at komme ud af igen, det skidt! Watch out!!

Uden Relevans sagde ...

wahey!

Måske skulle jeg spørge efter noget større næste gang :)

KT: Det kan jeg godt forestille mig.

Send en kommentar