google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Nøgen Medina? Nej kolde fødder – Uden Relevans

6. sep. 2010

Nøgen Medina? Nej kolde fødder

Jeg kan heller ikke i samme stil som Leoparddrengen heller ikke levere en Medina nøgen, der er da heller ikke meget sul på det bette skrævl er der? Nu får jeg ikke så mange søgninger på en nøgen Medina som Leoparddrengen garanteret gør, men de ivrige googlere kan trøste sig lidt med mine genialiteter i stedet for.

Anyhow da jeg jo er cirka 76000 år ældre end de andre studerende på Vejle Produktionsskole, Keramiklinjen jeg jo går på, fandt jeg det på sin plads at læse forud i dag.

Efter lidt stenen rundt inde på internettet på noget der hedder Absalon (man skal åbenbart have en personlig computer for at blive klogere i dag), finder jeg vor første opgave, efter at have læst den igennem sidder jeg lidt tilbage med den der spejlblanke følelse Sofie Gråbøl må have haft da Søren Pilmark fyrede en knytnæve af lige i skærmen på hende. "Hva skete der?"

Det ser sgu svært ud den første opgave.

Mine fødder er kolde, tvivlen melder sig, prøver at holde fast i at jeg godt kan ligesom det der lille lokomotiv i ved :o).

10 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Jeg ved du kan, jeg ved du kan, jeg ved du kan!!!

KlunteTrunte sagde ...

Man skal aldrig læse forud - ALDRIG!!
I hvert fald ikke opgaveformuleringer! Det kommer der ikke andet end præstationsangst ud af!!

LS sagde ...

Klart du kan!

spunky sagde ...

Al begyndelse er svær ... som man siger!
Men hvis der er nogen der kan, så må det dælme være personen bag "Danmarks bedste mandeblog med testosteron" ... ;-)

Anonym sagde ...

Det de andre siger...

Go fornøjelse.

/Lene K

Leoparddrengen sagde ...

Skal du stjæle mine overskrifter? Nå, det glæder mig i det mindste at du er nederst på side 1 når jeg googler det, hvor jeg står øverst...! ;)

Hvad angår din keramiklinie er det jo bare med at se den rette instruktionsvideo - det er vist sådan en du godt kan score sex med på den nye 12-skala...?

Hvilket så også minder mig om, at jeg jo også har et indlæg om Demi Moore nøgen.

fasterfis sagde ...

jamen du kan godt! Ingen tvivlen på sig selv nu! Du bliver den bedste til pølseteknik lige om lidt. Og hvis den første opgave knækker i ovnen så skidt, for så har du allerede lært at banke luften ud af pølserne til næste gang...
Æhm.. eller anden løsning der passer til dit ægte studie!
Ej manner, opgaveformuleringer er skabt til at slå tvivl i en hver studerendes hjerne, men frygt ikke, inden længe lyder den banal, og du styrer det studie som en fadøl styres op til munden! Jæs sir.

Erna sagde ...

Slap off, du! Du er jo lige startet og hele pointen er, at man får de mange eller sparsommelige (afhængig af hvilket uddannelse man tager) timer, før man skal lave opgaverne.

Man begynder på en uddannelse for at lære stoffet og ikke for at have kunnet det i forvejen...

Hilsen mor!

KirstenK sagde ...

Slå koldt vand i blodet...om lidt har du styr på det opgavehejs der!

M sagde ...

Svært lærer man af! Og du bli'r mester! Held & Lykke med studiet!!!

Send en kommentar