google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kan jeg få pengene tilbage tak! – Uden Relevans

13. sep. 2010

Kan jeg få pengene tilbage tak!

Ja tak så har vi konstateret at det dersens terrorberedskabet IKKE fungerer, skal vi så ikke lige aftale at vi sætter PETs tre milliarders bevilling lidt ned med sådan cirka tre milliarder og så deler pengene ud til os der residerer i Danmark?

Tænk at tage i lufthavnen en time før man skal flyve ligesom i gamle dage, drible igennem et lag sikkerhedskontrol og så derudad, ingen bodyscanners og emsige sikkerhedsaber der slår en i kuglerne fordi man har glemt at tage sit dankort op af lommen da man gik igennem scanneren.

Hele det fine beredskab og overvågningsapparat er TYKT til grin, bare man tager bussen og har tre forskellige sæt tøj med i kufferten, havde Mr bombemand ikke fyret sin ladning af (høhø) på det der toilet havde man ALDRIG opdaget ham. ren lotto siger jeg bare.

Må jeg få min check nu?

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Du må ikk' sige det højt, så kommer der bare sikkerhedstjek ved at busstoppestederne.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Security circus, ingen tvivl om. Spild af gode penge, heller ingen tvivl om det. Men der skal nok være en spin-doktor, som får overbevist medierne om, at den massive overvågning netop var grunden til at lokumsbomberen (hmm, det betyder da noget andet, gør det ikke?) ikke bare kunne dukke op med en grydeklar (kummeklar) Bombs'R'Us-løsning, men måtte gå så grueligt meget galt igennem, før politiet knaldede ham i Ørstedsparken (ret beset skal han vel være glad for at det var politiet, der knaldede ham der?).
Og angående dine penge - for penge, som gives ud af politikere for at vise handlekraft, gælder devisen om "Fuld tilfredshed, eller pengene er spildt".

Uden Relevans sagde ...

Steen: Ja det bliver nok det næste :)


Uffe: Rigtige terrorister tager kun flyet efter PETs mening måske.

Tak fordi du kalder det Ørstedsparken som den egentlig hedder.

Tilføj en kommentar