google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); De bedste steder i Berlin – Uden Relevans

1. jul. 2010

De bedste steder i Berlin

Takket være mine trofaste læsere var der steder nok at besøge, som det ofte sker når man eller her skal jeg måske nok sige jeg er på ferie så bliver det en temmelig improviseret det meste af vejen, jeg er ikke typen der gider at planlægge alt muligt shit i forvejen, jeg fyrer den af fra dag til dag.

Den allerfedeste oplevelse var Fernsehturm på Alexanderplatz, deres restaurant er superfed, god foder i 203.75 meters højde imens man bliver drejet rundt, om aftenen tager en runde 60 minutter om dagen 30, deres spaghetti er fantastisk og deres kager noget af det bedste jeg nogensinde har smagt. Det vilde er at de er tilmeld 4sq så ved at scanne stregkoden på adgangsbilletten kan man se deres hjemmeside, hvis man er tilmeldt den slags nymodens pjat.


Det sjove ved tårnet er at man som sædvanlig kan købe drinks og slik i foyeren, man må bare ikke have det med op i tårnet, så der står nogle vagter og visiterer en for den slags vederstyggeligheder.

Udsigten er helt fantastisk virkelig fedt! Husk at bestille bord i restauranten inden du møder op for ellers kan du stå i kø i evigheder ved trappen (alle sidder jo og nyder udsigten). Du kommer også først med den bette elevator de har i tårnet, kodeordet her værende BETTE.

Følg med i morgen hvor vi går i dybden med

5 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Hvem var du afsted med? Eller det er måske hemmeligt? :-D

Jeg syntes, det var meget besværligt med det FernsehTurm, da jeg var afsted sidste år med en veninde. Vi ventede læææænge - og så lige lidt mere. Og det er ikke det mest spændende område at vente i.

Pernille sagde ...

Hmmm - var du på Klo?

Joanna sagde ...

Går i dybden med... Hvad?
Lyder som en fed tur.

Skal jeg egentlig ikke snart på din blogroll, jeg synes efterhånden alt andet ville være unfair :(

Uden Relevans sagde ...

Blogga: skal man absolut rejse med nogen? :)

Pernille: Nej? betyder det ikk lokum?

Joanna: jo det syns jeg da.

Bloggalicious sagde ...

Nej da - men det er dygtigt, hvis du rejser alene, synes jeg :-)

Send en kommentar