google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Internetweblog indlæg nummer 1.500 – Uden Relevans

24. jul. 2010

Internetweblog indlæg nummer 1.500

Hvis du starter musikken NU, passer det lige med at den er slut når du har læst færdig og er i gang med at klikke reklamer.

1.500 indlæg er vi så kommet videre? Er vi blevet klogere? "Livet leves forlæns men forståes baglæns", som  Søren Kierkegaard sagde det, så et eller andet sted er vi vel allesammen blevet lidt klogere.

Jeg har tænkt over hvad jeg ville skrive i et par dage nu, det skulle jo gerne være et indlæg af episke proportioner i stil med "historien om den lille havfrue" eller andre højdepunkter, den sædvanlige opskrift når man intet har på tapetet og det er her i skal gather round og høre efter alle i små nye bloggere, er at skrive en masse mere eller mindre opfindsomme eller sande googlesøgninger folk har foretaget for at finde bloggen.

Alternativt kan man bringe en sjov video og claime at man lige har fundet den og at den er da shit eller da bomb, også selvom den har været på Reddit i en uge, well i det mindste kommer man mindst en uge før ekstra bladet så.

Sidste mulighed er at planke andres ideer ligesom når Infotamer skriver sin "Jeg dømmer dig når"serie.

Uffe Stenstrop har et interessant indlæg i dag, hans første i to måneder altså indlæg, ikke interessante indlæg, det synes jeg at i skal tjekke ud på stenstrop.dk.

Er der nogen der har lyst til at sige et par bevingede ord, komme med kritik (positiv som negativ) sige tillykke eller andet står kommentarfeltet som altid åbent.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

T-løk så da
<3 endda

Joanna sagde ...

Tillykke tillykke.

Etstykkemedlis sagde ...

og et STORT tillykke fra mig!

fantastisk kreativt og livsomvæltende indlæg;)

Anonym sagde ...

jamen tillykke da. Godt du hænger i. Al god vind til dig!

Anonym sagde ...

teløk og pøj pøj mæ'et

Uden Relevans sagde ...

Tak tror jeg nok :)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, tillykke. Der er noget at leve op til når jeg runder de 2.000 om en månedstid... jeg får helt præstationsangst! ;)

Send en kommentar