google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Sagde jo det var en god ide! plus rejsebrev – Uden Relevans

30. jun. 2010

Sagde jo det var en god ide! plus rejsebrev

I husker det ikke, dog er der et eller andet sted en eller anden der har set nogenlunde det samme lys som jeg, han har opfundet/kodet en stregkodelæser til den mobile telefon, dermed kan man INDE på internettet se om den vare man er ved at indkøbe kan fås billigere, desværre kun med Pricerunner, desværre kan du ikke have andre stregkodelæserprogrammer installeret og priserne der vises er uden fragt.

Ideen jeg fik følger her.

Praktisk ting II: Et prissystem der ud over at bestemme priserne på dagligvarer (altså hvad varerne koster ud fra deres stregkoder) samtidig streamede dem i en RSSfil til smartphones, hvor et program kan hente dem, sammenligne priser på de varer du er ude efter og dermed fortælle dig hvor det i dag er billigst at handle ind.

Så er jeg ellers hjemkommet fra den mest beskidte hovedstad i Europa. Jeg har taget en del billeder af det megen street art der findes i Berlin, desværre findes der også en hel del aber der render rundt og tagger over det hele, hvilket i mine øjne ikke er fedt. Som et lille eksempel herpå bringer jeg dagens Berlinerbedle.

Hvis der skulle være en enkelt der vil have nogle tips står jeg gerne til rådighed med et internetweblogindlæg om Berlins små luskede steder.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

selvfølgelig er der interesse for et indlæg om luskede steder i Europas mest beskidte hovedstad...
det kunne jo være den reklame der gjorde at man selv overvejede at tage sådan et sted hen på et tidspunkt .... så lad høre!

Etstykkemedlis sagde ...

Hey jeg kan godt huske den ide du havde der!! Og mener at jeg var temli skeptisk overfor den:D Synes stadig det virker som en lidt overflødig og ubrugelig funktion, men whatever, hvis folk rent faktisk vil bruge det så må jeg jo trække min skepsis tilbage..

Send en kommentar