google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Så er den gal igen!!! – Uden Relevans

19. jul. 2010

Så er den gal igen!!!

Så er den gal igen! http://www.tinyurl.dk/19389 Vi må gøre noget! det kan bare ikke fortsætte det der.

6 kommentarer:

JL sagde ...

Det har i mange år været alt for dyrt (og besværligt) at betale girokort på posthuset. Netbank er nemt og gratis. Før det sendte jeg underskrevne girokort til min bank. Gratis og portofrit. Om de stadig gør det, ved jeg ikke.

Faste regninger tilmelder man PBS. Alt andet er bare dumt.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Jeg kan godt lide deres argument om, at indtægter og udgifter ved ordningen ikke hænger sammen. De må da være som for 30 år siden, hvor alle betalte på den måde, men i dag har de en kæmpe besparelse på alle os, der betaler elektronisk. Er de så dumme, at de tror vi ikke kan huske 30 år tilbage? Eller tror de vi er så dumme?

Uden Relevans sagde ...

JL: Hvis man nu får en regning fra for eksempel tandlægen hvor regningsnummeret skifter, så er man nødt til at betale den via posthus eller netbank, der findes faktisk folk der ikke har en bankkonto okay mest hjemløse og sådan, men det er for vildt at give 25 kroner for at betale noget.

Uffe: Ja...I dunno!

Anonym sagde ...

Netbank! Netbank! Netbank!

Hvis alt andet fejler ...
Så betal på stedet ... Hvor svært kan det være?

KirstenK sagde ...

Hmm...jeg bruger selv netbank og selvfølgelig er det det man bør bruge....men der er faktisk mange ældre der ikke har internet (de har intetnet) og ej heller kan finde ud af det...i øvrigt synes jeg 25 kr pr transaktion er det rene optrækkeri, når PD nu har monopol på skidtet!

JL sagde ...

Det var faktisk aldrig faldet mig ind at putte tandlægen på betalingsservice. Men det er så også den eneste regning jeg betaler manuelt. Som regel bruger jeg netbank, men jeg har også betalt den med det samme. Også uden gebyrer.

Det her handler naturligvis om at man helt vil have folk til at droppe at gå til posthuset med girokort, og istedetfor bruge elektroniske/automatiske metoder. Lige som checken stort set er afskaffet.

@KirstenK: monopol har de vel ikke? Før netbank brugte jeg min bank til girokort (gebyrfrit).

Her er en gratis forretningside til enhver med netbank: tilbyd at betale folks girokort mod et gebyr på 15kr. Det burde være lettjente penge.

Send en kommentar