google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Verdens største dilemma – Uden Relevans

30. jul. 2010

Verdens største dilemma

Okay overdrivelse fremmer forståelsen, hellere overdrive end at være kedelig som Dr. Joseph Goebbels altid sagde, eller det sagde han ikke, det lyder bare som noget han kunne have sagt, eller måske mere som noget ham den glemte Sidney Lee ville have sagt da han levede.

Det er jo ikke sårn at jeg er gravid og overvejer om jeg skal beholde barnet, har fanget min partner gennem 50 år i utroskab, eller overvejer om jeg skal fortælle familien at jeg er døende eller ej. Det ER dog et dillema og det fylder en del i min bette verden.

Anyhow, jeg er kommet ind på den der uddannelse i har glemt at jeg har søgt. Eller jeg har ikke åbnet brevet endnu, jeg er dog blevet lykønsket af min igangsparkerveninde der var den der ligesom startede den her lavine, fordi jeg var så TRÆT af at være hos psykopatisk direktør.

Så jeg har optionen at blive i mit discountvikarjob, eller at springe ud i det komplet med fredagsbar, RUStur, muggen sovepose og madpakker uden tun. Så skal jeg af med bilen tihvertifals for SU er på cirka 5700 spir og det er FØR skat, jeg er sådan i tvivl om jeg har hjerne til at gå i skole i tre år (til at starte med) når det nu er cirka 1200 år siden jeg sidst var i skole?

På den anden side, så er discountvikarjob jo kun til november og hvad så? Er det så dagpenge?

Hvad skal jeg gøre?

19 kommentarer:

Ibs sagde ...

Hjernen har du bestemt. Og budgettet - tjah, det vænner man sig til. Go for it!

Kia sagde ...

Først og fremmest - Tillykke.

You can do it, Morfar!!!! Der findes også SU-lån som giver 2755 oveni hatten, hver måned til latterlig lav rente, også når du engang er færdig også er der jo studierelevante jobs, som også ofte er betalt..

Og husk at du altid kan få styling tips på min blog.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Alt efter hvordan din konto ser ud, hvor tit du har lyst til at gå ned på din bankrådgiver for at få hævet kreditten på samme og om du gider blive meget mere kvalificeret, så spring for saaatan...
For lige at få citaterne helt på plads;
"Hellere være langt ude, end kedelig" citat Lego. (S.L ville aldrig kunne gennemskue meningen alliuel..)
"Overdrivelse fremmer forståelsen og underholdningsværdien og mindsker troværdigheden" citat Anders F.J.C resthissoul.

Jeg kender ingen der er blevet dummere af at læse en bog. :o)
Lego

Helle sagde ...

Do it, do it!
Jeg har været igennem det (ok, er ikke helt igennem endnu), og det var helvede på jord og alt det der, men bagefter er man voksen og kan kræve flere skejser for sit fantastiske arbejde. -og det er overhovedet ikke så hårdt som folk tuder over. Faktisk er det indtil videre det nemmeste jeg har lavet. Tror jeg.
Plus, det er sejt at blive klog. Men hold kæft, hvor er rustur verdens latterligste opfindelse. Ever.

Husmoder sagde ...

Selvfølgelig skal du i gang. Ja, det blir da hårdt ind i mellem. Når der er lavvande i pengekassen og tun + ketchup i køleren. Og når der er afleveringer. Men men men, der er også fri kl 12 ind i mellem. Forelæsninger man kan sove til. Hmm... Undervisning som ikke er obligatorisk - så hvis læreren er en idiot, blir man bare hjemme og læser i stedet. I modsætning til hvis det er chefen som er idioten, for så fyrer han nok bare en...
just do it!

Dana Watsham sagde ...

Forhelvededa, Moffe - FÅRK bilen, FÅRK fladskærmen, FÅRK alle "ka jeg nu"-komplekserne! Se at springe, det ka kun blive bedre!

Spøg til side, det er ikke sjovt i starten at vende tilbage til uddannelse efter åremål i det pulveriserende (been there, done that, got the scars) - de første tre måneder er man knogleknusende træt af at bruge indersiden af hovedet på en ny måde - men når rutinerne er (gen)indlært, er det overvældende fedt at mærke synapserne gnistre ;o)

Go for it. NU!

Anonym sagde ...

Enig! Go go go go go! Morfar, du må faktisk gerne tage et skridt fremad i en god retning, ikke?

Det bliver både røv og nøgler OG fantastisk. God fornøjelse!

Kh
Lene K

Ps: Går du forresten af med et hint om hvad det er for en uddannelse?

KlunteTrunte sagde ...

Do it! DO IT!!!
Jeg hepper på dig hele vejen!!
GO GO GO GO!!

(Og for øvrigt er jeg helt enig i alle de kloge ting alle de andre har sagt!)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Hvorfor har du fået et brev om at du er optaget på studiet? Dem sender de da ikke bare ud, har jeg lige hørt i radioen i dag. 9000 har fået NEJ! Der bliver mangel på uddannet arbejdskraft = du bliver rig!

Morf, for faen! Der er måske også damer på din studieretning? Så behøver du måske ikke stille dine sex-spørgsmål på bloggen mere;-D

Det Forkromede Overblik sagde ...

PS. Det lyder faktisk ikke som et dilemma, men kun som om du er lidt nervøs for at mangle penge undervejs?

Jeg tror du har lyst til det... Det andet er jo bare penge! (Det er iøvrigt mit motto)

fasterfis sagde ...

Pænge ær kån papær og lærdåm er hærrefædt, igås mårfar!
Ej, for helvede, det er sgu da mega fedt, bare kom igang med at lære noget nyt, det er det bedste i hele verden, og det med pengene, ja det går altid på ene eller anden måde!
GO GO GO GO GO!!!!

Malou Klidmoster sagde ...

Knowledge is power. Læs!

Etstykkemedlis sagde ...

er enig med resten... Selvfølgelig kan du klare det:)

Og et stort fedt lagkagebelagt TILLYKKE!!!

Classic Copenhagen sagde ...

Åh, jeg synes at jeg kender dilemmaet i sin form. Men et eller andet sted imellem linierne synes jeg at ane at du gerne vil. Tvivl og penge og bil og dårlig chef kan du rulle sammen og ryge. Du ender garanteret med at blive glad for at du tog springet (sådan er det med spring). :-) Sandra

Linda sagde ...

Der skal læses. Det er vejen ud af en uendelig række af lorteskodjobs. Plus at det er skidegodt at læse, så man er blevet så gammel, at man rent faktisk sætter pris på det man lærer, og ikke bare opfatter timerne som Guds straf, og noget man skal overleve.

Din hjerne vil elske dig for det.

flo's diner sagde ...

Azzå, jeg vil bare gerne vide, hvad det er for en uddannelse...?

Og ja, selvfølgelig skal du da læse. Hvis det nu er dødens pølse, kan du jo bare springe fra og få et andet vikarjob.

spunky sagde ...

sæt i gang blev der sagt!

Uden Relevans sagde ...

I er skønne alle sammen!

Jeg poster i dag eller i morgen med min belsutning mmm elsker det ord belsutning, tror at det er noget freudian slip at jeg ikke KAN skrive beslutning uden at skulle tænke over hvordan det staves...

Tak for input.

selected-scenes sagde ...

Morfar. Du læser, gør du! Og hvis du lægger 7-kabale i timerne, så kommer jeg, og giver dig en Olfert. Til gengæld kan du få job hos mig bagefter, hvis du altså læser noget fornuftigt, som i min verden kan være alt fra jura, sprog eller ingeniør til HA, cand. merc eller kantinedame (men så skal du læse hurtigt, for vores stopper nu). Eneste problem - forkert by.

Send en kommentar