google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Berlin Street Art og mere Rejseguide Berlin II – Uden Relevans

4. jul. 2010

Berlin Street Art og mere Rejseguide Berlin II


Tips omkring Berlin.

Igen cliffhangeren fortsætter til nye højder.

I Berlin ligesom i Barcelona render der sigøjnere rundt, I Barcelona vil de have dig til at skrive under på en falsk indsamling og donere Øvroer de så stikker i lommen til sig selv, i Berlin er approachet anderledes, de vader rundt med et spædbarn på armen med et lille fedtet lamineret skilt hvorpå der står på engelsk (eller fransk, eller spansk alt efter hvad du svarer når de spørger dig "Speak English? French? Spanish?") at de er enormt fattige, sulter og ikke har noget sted at bo.

Det er jo naturligvis en fed løgn, da de lever fedt af at tigge for øvrigt får man i Tyskland penge for at have børn, det er noget med at to verdenskrige har drænet befolkningstallet lidt så staten hoster op, 184 øvroer per måned per unge, plus de første 7.000 øvroer af din indtægt er skattefri når du har børn, anyway måden at få dem væk på er at snerre "verpack dich!" af dem, de giver hurtigt op og går videre, der er jo ofre nok. Mange af dem har assistent med der går lidt i baggrunden med en klapvogn fuld af tomme flasker, hvis du har en flaske i hånden når du møder dem, kan du risikere at wingmanden/pigen peger anklagende på din flaske og siger "Flasche!" der oversat fra tysk betyder "Dit rige kapitalistsvin giv mig din flaske, når du ikke vil give os penge".

De fleste steder i Berlin kan man få et lille hæfte "13 stars auf Berlin" med op til 20% rabat på sejlads Fernsehturm osv osv, det er et meget godt hæfte at trave rundt med, hvis man skal se nogle af klassikerne, Rigsdagen er gratis entre, i lig med lufthavnen må man ikke have metal i lommerne når man går ind, hvilket danskeren foran mig, iført hat på hovedet (må man ikke), solbriller, nøgler, mønter, armbåndsur, kamera, bælte, bæltepung samt tyggegummi med metalfolie fandt ud af, godt jeg er et tålmodigt menneske.... goosefraba. Kuplen er tegnet af Norman Foster, man kan trave hele vejen op af en rampe.

Et absolut must er en sejltur langs Spree, med rabathæftet i hånden kan man sejle med Stern und Kreis for 7.2 øvroer, hvilket er den billigste tur, der er masser og masser af både, der alle serverer overpriced mad og drikke ombord, så man må ikke have sit eget med. De sejler lige ved Friedrichsstrasse Bahnhof, gå ned, ud til højre og følg floden, så kan du se deres salgssted og båd.

Er der nogen der vil høre mere Eller skal vi bare stoppe her?

6 kommentarer:

Lupo sagde ...

MER ...da!

*wink*

Anonym sagde ...

Bare stop. Vi har jo alle besøgt Berlin.

Anonym sagde ...

det er supergode ting du skriver, så mer mer mer

Bloggalicious sagde ...

Elsker rejsebeskrivelser, så bare fortsæt :-)

spunky sagde ...

jeg lapper det i mig ... og får helt lyst til at tage der ned....

så ja tak geren mere! ;-)

tankehal sagde ...

ja meeeeeeerrrr

Send en kommentar