google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jamen....jamen....(part II) – Uden Relevans

18. apr. 2010

Jamen....jamen....(part II)

Man ved det er på tide at lukke sin Internetbladrer når man seriøst sidder inde på internettet på "En større dansk dagligvære kæde"s hjemmeside og seriøst overvejer at søge et job som kassemus, bare for at få noget at stå op til.

Jeg har ellers lavet mig en fin rutine med at stå tidligt op, træne lidt og så få noget foder i kufferten inden jeg går i gang med at søge jobs.

Indtil videre har jeg fået et par afslag, der er stadig en del ansøgninger i vandet, dog ved man ligesom hvad vej det går når der i annoncen står " Vi kalder løbende til samtale til den rette er fundet", det er en uge siden og man har hørt nada!

Jeg begynder at vakle lidt i min tro på at der er et superjob til mig derude...

Har i prøvet at være arbejdsløse? Hvad gjorde i for at holde humøret oppe?

14 kommentarer:

AnneMone sagde ...

Selvfølgelig er superjobbet derude, men jeg kender udmærket den dér snigende usikkerhed, grænsende til panik ... var arbejdsløs under sidste FinansGris da min rendegraver blev solgt til nogle "dumme svenskere", der kørte den lige ud i Øresund. Men jeg tvang mig selv til at vende det til noget positivt ... og lod være med at hænge i Indernettet hele dagen ... jeg søgte ... eller bestræbte mig på at søge et par dage om ugen. Resten af tiden bevilgede jeg mig selv FERIE ... og ferie blev det ... et halvt års tid. Jeg gjorde ikke noget vildt, for det havde jeg ikke råd til, men jeg nød driverlivet ... tog til stranden om sommeren og slappede af og NØD FRIHEDEN. Selvfølgelig er økonomien noget rigtigt lort, men der kommer jo ikke nogen og flår skindet af dig ... og, hvis du forholder dig afslappet (gerne lidt slapt) til processen, så lykkes det førend du aner. Men årstiden er rigtig, så prøv at unde dig selv bare at nyde :-) Kh AnneMone

Ibs sagde ...

Hvad er en dagligværekæde?

Jeg blev dybt passiv og tristificeret af at være arbejdsløs, så jeg har ikke noget konstruktivt. Bare pedantisk flueknepperi over en slåfjle.

Ak.

Uden Relevans sagde ...

AnneMone: Du har ret!

Ibs: tomato/tåmato :o) men du kom igang igen jo!

M sagde ...

Jeg har også været smadderarbejdsløs et par gange - og det du gør med at stå op hver morgen og få trænet - det er det helt rigtige at gøre! Den er gal nå man bare splatter ud derhjemme på sofaen og går i stå!
Gi' den gas og tag ud og mærk verden før du får job!

Sifka sagde ...

Morfar, superjobbet kommer, selvfølgelig gør det det.

Dengang, jeg selv stod i det, blev jeg afløser på et af byens populæreste og bedste værtshuse. Det var enormt sjovt, gav lidt ekstra og det var ok, at sove om dagen.

Jeg krydser poterne for dig.

spunky sagde ...

jeg har lige været hele møllen igennem...
og jeg gjorde som du stod op trænede og søgte job...
men jeg synes godt nok det var en streng tid...
jeg endte med at søge tilbage til et tidligere erhverv hvor det lykkedes at få arbejde i et par måneder og så pludselig var der bid fra en ganske uventet kant....
jeg fik mit job via Facebook ... ja du læste rigtigt, det havde jeg aldrig selv troet...

det eneste du kan gøre er det du gør og så ellers bare bruge dit netværk (hele dit netværk)..
nu ved jeg jo ikke hvad det er du søger ... så det er lidt svært at komme med konkret bud.

men jobbet, det skal nok komme!

Anonym sagde ...

Drømmejobbet ...
Er det jobbet hvor du drøner rundt på en ged med vinden i fjæset og en bankbog der vokser og vokser ... helt af sig selv ...

Træerne vokser ind i himmelen ...

Good Luck!

kyllyan sagde ...

Hej Mofs,
dèt de andre siger er helt rigtigt. Vaer lidt skoedesloes omkring det. Staa op om morgenen, faa en rytme i gang saa du ikke bare splatter paa sofaen. Soeg job men husk at give digselv fri og nyde lidt frihed.
Held og lykke

K

Erna sagde ...

Det er et helvede at være arbejdsløs, men først og fremmest alt er, hvad man gør det til.

Jeg kan husket, at jeg var arbejdsløs et halvt års tid i 05, for jeg blev ikke optaget på studiet.

Som altid var jeg fantastisk "heldig" og blev arbejdsløs op til vinteren, så udover at skrive desperat mange ansøgninger og gentage fraserne: "Det er også fordi jeg er udlænding, at de ikke svarer igen" og "Jeg er en taber", anskaffede jeg mig to katte, videreudviklede min rengøringsmani og shoppemani og fik læst en masse bøger.

Men se sådan på det. Vi er i midten af april om lidt kommer sommeren, så jeg vil da foreslå dig, ligesom Annemone, at nyde hverdagen og livet. God knows, hvornår du igen vil have så meget til til at gøre alt det du har lyst til.

Kys Mor E - og som jeg skrev tidligere, du kan altid kommer til Amager og være min sylte-assistent, hvis alt andet flopper.

Uden Relevans sagde ...

Igen må jeg sige tak til jer, mine dejlig læsere :o)

fasterfis sagde ...

Arbejdsløs rocks de første par mdr, hvis man har haft mega travlt lige inden man blev det!

Men ellers ja, få nogle gode rutiner. Læs ikke for mange blååågs, man bliver alt for afhængig!
(Hej, jeg hedder faster, jeg er afhængig af blågs)

-Træne lyder fornuftigt.
-Find evt noget frivilligt arbejde. Det er dejligt at lave noget har jeg hørt. (jeg kigger kun på blågs, men det er helt frivilligt)
-Dyrk din hobby til det fanatiske.
-Husk at komme ud af huset.


Bevar optimismen, der kommer et job til os lige om lidt!

Linda sagde ...

Ved ikke, om jeg bidrager med så meget nyt her, for det stinker ikke at vide, hvornår man igen kan få lov at gøre brug af sit arbejdsjeg.

Jeg lavede en liste over projekter, som jeg i lang tid havde tænkt, at jeg ville gøre, men ikke fået gjort. Malede i et par rum , ryddede op på loftet og sådan. Ikke på papiret det mest interessante i verden, men det holder dig igen til jobbet kommer - og det gør det. Det GØR det.

- og når dit ur igen ringer kl. kvart i kvalme og det er mandag, og det regner, så kan du glæde dig over, at ALLE de projekter, som du i lang tid har skubbet foran dig, er fulgt til dørs.

Jeg krydser fingre.

Linda sagde ...

Hov: Igen = igang:)

Uden Relevans sagde ...

Yep! Jeg er igang med at vaske sommerdyner og rydde ud i mit kluns #longoverdue :D

Tilføj en kommentar