google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Barcelona version 3 – Uden Relevans

22. apr. 2010

Barcelona version 3

Nåmmen så var det at turistfører Morfar skulle skrive om La sagrada familia og sårn.

Kirken ligger smack i midten af et vejkryds, man kommer vadende rundt om et hjørne og BAM der ligger en 60 meter høj kirke med tårne og spir.

Det koster 8 eurospir at komme indenfor, det er næsten det samme som to½ talle americano på den nærliggende starbucks kaffebutik 3.10 euro for 400 ml drønhed kaffe. Koden til lokummet (står på bonen) er 2110, man skal nemlig have kode for at benytte deres klamme toilet (altså Starfucks ikke kirken).

Vel anbragt i parken (haven) ved siden af kirken, observerer man straks nogle spanske piger i deres lands vemodige nationaldragt (se nedenfor) der går rundt med sådan nogle clipboards, de vil have din underskrift for at bekæmpe fattigdom, når du så skriver under siger de "What donation would you like to make? 25 euro? så peger de der hvor der står DONATION, og der nerop i DET sekund går det op for en at man er ved at blive flået af en af de lokale hustlere! Det er ikke en underskriftindsamling, det er tiggeri og bondefangen, for de stikker dine penge (hvis du er så dum at give dem nogen) lige i lommen og går videre til det næste offer.

Der er altid kø for at komme indenfor i kirken, beregn cirka 30 minutter på at stå og glane, (gå i starfucks først efter kaffe og få tisset af inden).Her på billedet ser vi den vemodige spanske nationaldragt, stramme (meget stramme) cowboybukser og en bette top, også illustreret ved damen i baggrunden.

Når spanske damer når op i 60års alderen skifter de jeansene ud med en gabardinebuks i cremefarve, ved 70års alderen skiftes der til en lang sort nederdel, toppen skiftes her til en sort sweater også.

Jup det var Barcelona version 3.

Er der andet i vil have uddybet så skriv endelig.

10 kommentarer:

Steen AA sagde ...

He, nice hustling.

Søde spanske kameler btw.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Jeg kom også til at tænke på kamel-tæer, da jeg så billedet. Skal man hustles, så er det vel bedre at blive det af et par kamel-tæer og stram top ;-)

Anonym sagde ...

Ydrkkkkk!!Hvem sagde TRASHY??
Der må være nationaldragten på den spanske flise eller ditto stripklub!
Få det væk!!

: )

Bloggalicious sagde ...

Ha ha - jeg synes bestemt, du skulle overveje at skrive rejse-guide-bøger: 'På rejse med Morfar.' Men tak for Part 3 - men hvad med Gaudi? - og hvilke tapas-restauranter anbefaler du? Du må også igang med Part 4 :-)

Laura sagde ...

Hov!! Det var altså ikke meningen jeg ville være anonym,før.

: )

Uden Relevans sagde ...

Steen: Hmmm
Laura: Jamen sårn går de rundt.
Uffe: Ja man blev .... distraheret.
Blogga: Tak! jeg er smigret, der kommer en part IV så.

Laura sagde ...

Var der slet ingen med stil/god smag?

Uden Relevans sagde ...

Laura: Der var enkelte biznizwomens i hæle og sådan, men 80% går rundt i stramme blå bukser og Tshirt eller top, gerne med lidt nedringning på.

Det er måske 1-2% af pigerne der gør ligeså meget ud af sig selv som 60% af de danske gør.

Laura sagde ...

Hmmmm!!
(fnyste hun mopset og snerpet)

Bloggalicious sagde ...

Du får lige et spørgsmål om Barcelona her, da jeg skal dertil om et par måneder og er igang med planlægningen.

Hvilket hotel boede du på, og hvad kostede det? Og hvordan var det?

Forslag fra andre modtages også meget gerne. Vores krav er god beliggenhed, min. 3 stjerner og air condition - og mellemklassepris. Og vi er 2 piger, så det skal helst ikke være beliggende i en for skummel baggård/sidegade :-)

Tilføj en kommentar