google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Man gjorde en garage fortræd – Uden Relevans

23. apr. 2010

Man gjorde en garage fortræd

Ja det var så egentlig meningen at jeg her ville have vist jer et bedle af en nedrevet garage ude på det der Amager, hvor flyene og Dukken bor.

Desværre blev jeg så ivrig da jeg skulle tage billedet at jeg rystede på hænderne.

The good news er at vore soldater i Irak og Afghanistan de ikke ryster på hænderne når de skal dræbe (civile 20.000 $) militante koster gratis, det viser sig at "vore" forædte Jens´er er helt afklarede med at tage fremmede menneskers liv, de får jo også 40.000 kroner om måneden for det heraf de 20.000 skattefrie da det er et tillæg, så Danmark forventer ikke noget pis fra dem, når de skal skyde nogen.

Tænk på hvad sådan en psykolog koster! Her må jeg rose vore grøn/brunklædte helte, i kan dræbe nogen helt uden at få det dårligt!

Det sjove er at herhjemme kalder man Jørgen "Jønke" Nielsen afstumpet fordi han planter 22 kugler i kroppen på en fjende, i Irak/Afghanistan kalder man, ja hvad kalder man egentlig "vore" soldater? Når de skyder en talibaner/oprører/civil (hovsa, her er 20.000$ til familien).

Jeg skriver ordet "vore" i anførselstegn, fordi jeg mener ikke at det er mine soldater, jeg mener ikke at de forsvarer andet end USAs olieinteresser i Irak, i Afghanistan er de blevet skraldemænd efter USAs felttog der fik væltet Taliban, det kan jeg ikke stå inde for ved at kalde dem vore soldater.

Her er så 28 af dem de andre fik slået ihjel bare i Afghanistan, så må vi håbe at de ikke har det dårligt med det...

8 kommentarer:

Steen AA sagde ...

harsh!

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Jeg troede du skrev "vore", fordi det retteligen hedder "vores".

Det er skræmmende at høre, at soldater tager så let på deres gerning. Spørgsmålet er jo, hvordan de ser på det, om 10 år - kan de så stadig leve med det?

Du er jo ikke den store diplomat i dine formuleringer, men ellers er jeg nu ganske enig med dig.

Uden Relevans sagde ...

Steen AA: Tak

Uffe: Diplomati er ikke mig, jeg står mere for ærlighed og ægthed.

selected-scenes sagde ...

Du har ret ret. Det er fandme heller ikke mine soldater. Desuden tror jeg, at det er løgn. Selvfølgelig dræber de ikke med koldt blod. Hvorfor prøver så mange af dem så at tage livet af sig selv, når de kommer hjem?

Erna sagde ...

Det er gruppeånden. Den overtager det individuelle sind, og man tænker ikke videre over egne gerninger. (Når gruppen gør det, så er det vel ok)

Jeg kan huske, at jeg for nogle år siden så en svensk dokumentar om de serbiske soldater, den hed vist "Ondskabens Anatomi", og deres gerninger under krigen i ex Jugoslavien.

Mange af dem var nervevrag og fuldkomment brudt sammen. De græd i løbet af dokumentaren og kunne faktisk ikke forstå egne geringer. Mange af dem var også anonyme og skammede sig over, hvad de havde gjort.

Undersøgelser viser, at det kun er 10% af alle soldater, der under krig, ikke har noget imod at skyde. Ikke at de er psykopater, men de føler bare ikke noget forkert ved at dræbe, når de er i krig.

Jeg retfærdiggør ikke deres gerninger, tværtimod har jeg ikke ondt af soldater, der dør, da de selv har valgt deres livsbane.

Jeg tror bare, at det er meget få, der dræber med koldt blod.

-----------------
Og Mofling du får lige noget kærlighed med på vejen, fordi du tænker på mig :)

Lupo sagde ...

Godt, min står i Jylland.
Altså... garagen *wink*

Dit andet emne er bare uhyggeligt.

Uden Relevans sagde ...

Tak SS, Erna og Lupo.

Leoparddrengen sagde ...

Well, Forsvaret burde vel sådan set være glad for at deres hjernev..., ahem, træning virker.

Men mærkeligt nok ønsker de åbenbart ikke meget omtale af deres succes.

Tilføj en kommentar