(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); I wanna be a rockstar! – Uden Relevans

26. apr. 2010

I wanna be a rockstar!

En måned har jeg været uden arbejde nu. 1/12 år Dette er ikke et tudeinternetweblogindlæg, det er stating the facts, den rare doktormand stikker det iskolde termometer op i din mås med et jag, en slags evaluering, en måling, en state of the nationtale.

Hvad har jeg så lært indtil videre?

Vikarbureauer, oh swell det er svært at sige noget om de enkelte -generelt kan det dog siges at de er ENORMT dårlige til der der "kommunikation", man skal selv ind på deres sider og søge efter jobs for de gider åbenbart ikke selv at matche ens CV (de HAR jo et job). Ringe tilbage? Nej det bruger man ikke i vikarbranchen.

Så er der de der rigtige jobs hvor man søger om torsdagen og så ligger der et afslag i ens mailbakke mandag morgen 09.12 jamen...tak for de 45 minutter jeg brugte på at skrue en specifik ansøgning sammen til jer, når i åbenlyst har diskvalificeret mig på mit CV. Jeg læste i et blad om en jobformidler fra Mercuri Urval, han fortalte at han læste CV´et og så var han skideligeglad med ansøgningen 93% af de ansøgninger han fik læste han aldrig. Mon det er en generel tendens?

Anyhow, jeg er ved godt mod! Det er lykkes mig at tabe seks kilo ved min morgenrutine med at stå op, træne og så kaffe og en lang meditativ gåtur. Er jeg arbejdsløs meget længere bliver jeg en veltrænet streg i luften.

To måneder har jeg tilbage med løn, så hedder den dagpenge, hvis ikke jeg har fundet et job inden, jeg tror på at jobbet findes, ellers må jeg tænke i nye baner, finde min bas frem og så se at blive en rockstar! Ikke en vattet poptenor som Rasmus Nøhr, en real rockstar!!!

17 kommentarer:

wildskud sagde ...

Det er en hård branche, og det er ikke godt at spille bas. For så bliver man nød til at bryde ud af bandet og gå solo og indspille verdensmusik sammen med alle mulige totalt ukendte niche-specialister på koklokker og franskbrød, og sidde i skrædderstilling mens man synger udvalgte oversættelser af lotus sutraen, og endelig huske et par sideprojekter hvor man indsynger gamle victorianske julesange som man har gået på universitetet, for at lære at frasere korrekt som man gjorde dengang. Næ du...... Lær at spille spade og gi' den hele armen med en flaske billig whisky ved siden af scenemonitoren iført heavyskjorte og slidte jeans..... Dét holder.

Ibs sagde ...

Der er ikke noget, der er så slidt, at det ikke er snot for noget andet.

Det skal nok gå, betteven :)

Uden Relevans sagde ...

wldskd: jeg kan jo ikke spille spade! kun larme på en.

Ibs: Ja jeg får snart et nyt job! jeg er sikker.

spunky sagde ...

For det første vil jeg lige sige: Man kan ikke blive noget man allerede er!

derudover så er det "Dansktop slager" der er vejen frem, det er det de unge vil ha'...

se nu bare ham der Hinterseer...
Nr 1 i DK

og så er det jo dejlig nemt for en bassist at spille Dansktop. et skift mellem 2-3 akkorder og så lige en skala når det skal være rigtig vildt ;-)

Anonym sagde ...

Hvis man(læs os) nu vidste præcist hvad du sukkede efter ...

Var det måske nemmere at sende aben(læs dig) videre til de rette folk ...

:O)
Op med hagen Mofling - du når det ...

Anonym sagde ...

Jeg har aldrig forstået bassister. Altså, hvad i alverden får et normalt fungerende menneske til, når valget står mellem guitar, trommer, sang og bas, at vælge bassen? Instrumentet som ingen lægger mærke til - med mindre den mangler.

:)

Uden Relevans sagde ...

BOF: :)

KF: Det er ufatteligt nemt at spille bas, så er der mere tid til at drikke bajere og kigge på damer.

Maria sagde ...

Morfar - jeg skal nok købe din plade. Men bliv nu ikke for veltrænet...det er ødelæggende for dit image !

Bloggalicious sagde ...

Hvor gammel er du egentlig?

Sort stue sagde ...

Er der et vikarbureau for wannabes?

Aurelia sagde ...

Pudsigt.
Mens jeg har været arbejdsløs har jeg ofte oplevet at mine ansøgninger er blevet læst og har tit fået rosende ord med afslagene (skide tak).
Tilgengæld har jeg taget 15 kg på.

Leoparddrengen sagde ...

Apropos bassister som er (blevet) gået ud af deres kendte band og drømmer om livet som rockstjerne.

Uden Relevans sagde ...

Maria: Hvilket image?

Blogga: Det står i min Bloggerprofil

SS: Det ved jeg ikke? Er der?

Aurelia: Hehe

Leo: hmm

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jamen morf... Hvorfor ville være rockstar, når man kan være BLOGSTAR?

Anonym sagde ...

Det Forkromede Overblik
- genial kommentar, tager hatten af og nejer ... (hvis jeg eller ejede en) ...

wildskud sagde ...

Nå ja Morfar, men er der ikke også skabt koncensus omkring at Rock er organiseret larm?
Jeg tror at Dansktop bassist må være noget af det sværeste der findes, at være. Man skal være tight som en metronom. ALLE anslag skal være ens og så anonyme som muligt. Lyden skal være så egal i alle toner, som var der tale om den samme tone på et klaver om og om igen........ Og så skal man holde sig vågen samtidig. Faktisk, nu hvor jeg tænker efter, må det da være udfordringen for livet, for en gammel Rock'n roller. Spil Dansktop UDEN shelvingfiltre, compressor, chorus, equalizer, finalizer eller noget som helst andet elektronisk lydsminke. Bare en bas, et kabel, en forstærker, en 18" bund og en 4 X 10" top med driverhorn...... Og INGEN dynamik OVERHOVEDET.

Uden Relevans sagde ...

DFO: du er helt oppe og støde!

BOf: :o)

wldskd: en 4x10 Er du sindssyg? Det larmer da alt for meget til dansktop, vi taler om marshall 40 watts med en pude foran.

Send en kommentar