google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); The unbearable lightness of being idle – Uden Relevans

11. apr. 2010

The unbearable lightness of being idle

Søren Kierkegaard (1813-1855) skrev Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig.

Nu havde Søren jo også sit på det tørre, et professorat på Københavns Universitet samt et par bøger skreven ven med de kongelige, det kørte for Søren K.

Personligt har jeg det sådan, at jeg gerne snart vil have et arbejde, sårn....NU! min tålmodighed når jeg modtager et elektronisk brev hvori der står "vi vender tilbage i løbet af et par dage" er lig nul. Ansøgningsfrist smansøgningsfrist, glem de andre, hyr mig!

Jeg har undersøgt (googlet) om jeg har råd til at blive boende i tilfælde af SU, hvis jeg starter på den uddannelse jeg har søgt, det har jeg, det bliver dog uden mit elskede automobil, mad og fornøjelser. I det mindste vil jeg så være i gang med noget!

I dag blev det så slemt at jeg hev alle mine 300+ Sex Pistols plader ud af reolen, kategorisede dem efter status og satte dem ind igen.

I think Im going slightly mad...

7 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Hvis du kommer ind på dit studie, så skal du da også have dig et studiejob - så bliver det ikke så surt. Og så er der studielån - som godt nok skal betales tilbage (suk), men det hjælper altsammen.

Men ellers er der jo steder, der aldrig slår stillinger op, fordi folk altid kommer og søger automatisk. Nu ved jeg jo ikke lige, hvor kræsen du er, men baseret på mine få erfaringer med dine skriftlige formuleringsevner, så vil jeg skyde på, at du ikke er særlig genert og kan tale med alle slags mennesker, så hvad med Gallup? De har jo både folk, der farer rundt og folk, der ringer til andre folk og virksomheder. Måske ikke din vildeste drøm, men kan være en start - og et sjovt miljø, siger folk jeg kender, der har haft studiejob der:

http://www.gallup.dk/jobs.aspx

Der er også Kundeservice-jobs i mobilbranchen - der skulle også være stor udskiftning og mulighed indenfor en overskuelig fremtid.

Telia: http://telia.dk/omtelia/job/job/jobiteliadk/

Kender også folk, der er startet i studiejobs i kundeservice hos Viasat, osv osv osv.

Men det er selvfølgelig en lønnedgang i forhold til at være håndværker, eller hvad det nu er for en branche, som den rendegraver hører under, ha ha. Men det er da en start, og ofte handler det jo om at møve sig ind og vise sine andre kvaliteter, så kan man evt. komme videre derfra.

Held og lykke med det i hvert fald :-)

Uden Relevans sagde ...

Håndværker :)

Tak for dine fine inputs!

Lupo sagde ...

-Du ku' sælge de plader?
(dukker sig)

*wink*

Maria sagde ...

Ej - pladerne sælger man først, når man virkelig hænger ud over afgrunden !

Mine røg - og det var en del af mig. Kan stadig gøre ondt nogle gange. Tror sgu det er lidt som med fantomsmerter...

Morfar - hang in there !

Uden Relevans sagde ...

Lupo: Så så unge dame!

Maria: Tak.

Lupo sagde ...

Tak for komplimenten, morfar!
*w*

susling sagde ...

"Kære lille morfar...tillykke med din nye friiiiheeed osv."

Start med at se dig selv i et andet objektiv. Nu starter der noget nyt. Og de råd du har fået er gode. Med lån, studiejob og SU, så kan det faktisk hænge sammen. Har selv prøvet det engang. Man skal bare øve sig i at skære unødig luksus fra. Og når man har gjort det, så opdager man, at det faktisk var unødigt, alt det man før syntes var nødvendigt. Samme øvelse kan man i øvrigt lave med dagpenge.

Held og lykke!

Tilføj en kommentar