google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Barcelona anno marts 2010 II – Uden Relevans

15. apr. 2010

Barcelona anno marts 2010 IIPå billedet ser i en typisk gade i Barcelona, en eller anden spadser har dobbeltparkeret BAG nogle andre biler, heldigvis er vejen som de fleste andre ensrettet, så skaden er ikke enorm. Hvis en af dem der er blevet dobbeltparkeret bag skal bruge sit automobil, sætter han/hun sig ind og begynder at dytte til den formastelige viser sig.

På et af hovedstrøgene Las Ramblas der bliver man , altså ikke bogstaveligt talt, selv om der ER mange homoseksuelle i Barcelona, jeg taler om ølpriserne. En lille fadbamse koster 95 kroner på Las Ramblas!!!

Skal man hurtigt igennem, ja så skal man for alt i verden undgå midten af vejen, det er der hustlerne står og laver tricks, de levende statuer tigger penge, og lommetyvene har en field day - der hvor alle de dumme turister går.

I nummer 113 ligger Carrefour der er en slags stormagasin for fattigrøve, to etager med alt muligt supermarkedsting, de er SUPERbillige for eksempel koster en deodorant cirka 6 kroner! prøv at find en deo herhjemme til de penge, der kan indkøbes, creme, barberblade ja kort sagt alle mulige toiletartikler for en billig penge.

På den anden side op imod Placa Catalunya ligger der en Nikesuperstore med kun et par bitte vinduer imod gaden, men når man kommer indenfor er det et sandt eldorado af sportsudstyr til billige penge i to store rummelige etager.

For enden af Las Ramblas ned imod vandet ved Columbusstatuen (cirka 30 meter høj cant miss it) er der loppemarked om lørdagen, højkvalitets ting, ikke alt muligt lort som det der tit sælges herhjemme, længere nede ved vandet kan man tage en havnerundfart for en 7 europenge (stiger garanteret når det bliver varmere) det kan godt anbefales at man tager den korte tur, den lange er røvsyg, den sejler ned til en dødssyg havneflække og retur.

Hvis der er interesse for det kan jeg godt skrive lidt mere igen?

I morgen kommer Dagens Brutale Citat volume II.


Download:
FLVMP43GP

4 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Det' jo meget lærerigt, så skriv du bare videre!

Jeg kan ikke lade være at tænke på - hvis man tager sådan en deo, og opløser i en fadøl - så bliver prisen vel nogenlunde den samme som i DK, for det samme? Og så kan man vel egentlig lisså godt blive hjemme?!

Bloggalicious sagde ...

Jaa, mere om Barcelona! Men hvad med La Sagrada Familia og Gaudi? Nike og øl kan man jo også købe herhjemme :-)

Uden Relevans sagde ...

Leo og Blogga Tak :)

Der kommer nok en treer så.

Maria sagde ...

Love the song...

Tilføj en kommentar