google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Når ekskærester tager hævn! – Uden Relevans

28. aug. 2009

Når ekskærester tager hævn!

Dette føles faktisk lidt som det der fantastiske TV-show "Cheaters" på RealityChannel, du har vel set det har du ikk?

Nåmmen det handler om at man har mistanke om at ens udkårne er utro og melder sig til det her følelsespornoshow hvor man flæbende udtaler til kameraet at Berhnhaard ikke altid kommer hjem og sover i traileren når han har aftenvagt på tanken.

Tvholdet følger så efter anmelderens partner og opdager "chokerende" at han sover hos en dulle i byen, hvorefter "offeret" bliver bragt hen til det sted hvor Berhnhaard er på date med dulle og stor dramatik opstår, som regel bliver der kastet med ting og råbt skældsord.

Igår ville jeg rydde lidt op, katastrofalt dumt startede jeg med mine videobånd og et af de første jeg hev frem var markeret med tags (det hedder det altså i vore dage) som Hævy! Slayer! Suicidal! Maiden Råskilde! Metalfabrikken! Furious Trauma!

Jeg tænkte at det kunne da være sjovt at have det kørende i baggrunden i mens jeg mugede ud.

DENIED! ...det lader til at min ekskone fra 1993 i et anfald af ondskabsfuldhed og vrede har overspillet mit fantastiske heavyvideobånd med en Whamspecial fra MTV, Crowded House, Simple Minds og ting i den dur...ihvertfald var det første på båndet en langhåret bøsse i neontøj med gule handsker der skreg noget om at vække ham inden man skrider.

AW the pain!!! :D

6 kommentarer:

Ruprect sagde ...

Stakls daj. Så er det godt du har jutub.

Stuen til venstre sagde ...

Tsk tsk... til det hele. Mest til det nymodens 'tags'.
Mine videobånd har altså klæbeklistermærkater.

Ibs sagde ...

Seriously - reality channel!?

I øvrigt kender jeg to meget mere onde ting!

Uden Relevans sagde ...

Rup yeah

STtv jamen?

Ibs: whaaat???

Malou Klidmoster sagde ...

I stedet for at tude over utroskabet, skulle den udkårne bryde ind hos Berhnhaard og fylde hans gardinstænger med rejer. Efter en lille uge er hævnen/stanken ikke til at slippe fra. *gnæk*

Åh, Morfar - i mit blogfravær på anstalten har jeg tit tænkt dig en tanke. Vi fik sovs og kartofler næsten hver dag og INGEN GRØNTSAGER!

Uden Relevans sagde ...

Weee!!!! Kmoster har set lyset ;)

Send en kommentar