google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Er man så en dårlig kone? – Uden Relevans

31. aug. 2009

Er man så en dårlig kone?

Måske er det mig der er blevet åndssvag (blevet!? hvisker du halvkvalt af grin over din egen joke) eller er det kun mig der kan se noget galt i det her scenarie?

Hvordan er det egentlig foregået? Hvor får man ideen fra? Er man så en dårlig kone hvis man ikke synes at det er en god ide?

Måske er der sket noget i denne stil. Mand kommer hjem fra arbejde og siger til Kone. "Hey skat skal jeg ikke tage ud og fange en 11årig pige vi kan holde som sexslave i skuret nede i haven?".

Kone: "Jow det er da en super ide!, så kan du også få nogle børn med hende, MEN de skal altså også bo i skuret for jeg vil ikke have de små svin indenfor!".

Mand: "Jamen det er en deal do, jeg stikker straks afsted for at finde en".

Kone: "Ja men bliv nu ikke for sent ude, der er så mange psykopater på fri fod!"

7 kommentarer:

Zette sagde ...

Hvis man synes, det var en dårlig ide, ville det være den bedste ide, man nogensinde havde fået - som kone.

Søren sagde ...

Religiøs fanatisme, ondskab så almindelige mennesker ikke fatter det! Politiet derovre skulle også have nogle alvorlige smæk!

Uden Relevans sagde ...

Zt: Jeg fatter ikke hvordan folk kan være så onde overfor hinanden.

Søren: Tjaeh og naboerne..

wildskud sagde ...

Onde?? nej ved du nu hvad.... Det næste bliver vel at man forbyder folk at gå i det tøj de har det bedst med at gå i.

Uden Relevans sagde ...

Wldskd: Det har jeg heller aldrig sagt er en god ide, men det er jo de dersens Regeringen der er onde i det tilfælde, det er vi jo snart vant til.

susling sagde ...

Jeg tror hun har været lettet over selv at slippe for mandens overgreb. Hun har vel i virkeligheden været hans første offer.
Men grimt er det!

Anonym sagde ...

overvågningsterrorister pudser den glorie de ikke har.

Overvågning er også et fangenskab. Hyklere!

Send en kommentar