google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Brøndby til jeg dør! – Uden Relevans

21. aug. 2009

Brøndby til jeg dør!

Ja nu er det ikke fordi jeg pludselig er gået hen og er bleven fan af de skidengule og blå fra Pestegnen, jeg mener de gule og blå fra Vestegnen, titlen skal mere ses som en lille teaser til indholdet omkring de farlige associationer der skabtes i mit kloge hovede igår.

Jeg havde bevæget mig ud i de farlige forstæder for at se Hertha Berlin tvære Brøndby ud, pga et selvmål og et målmandsdrop vandt Brøndby dog, anyhow på deres enorme lystavle/jumbotron blev der bragt Korte Tekstbeskeder (såkaldte SMSer) fra loyale fans under kampen.

Specielt denne her fangede min opmærksomhed jeg citerer efter min hukommelse "Kom så Brøndby, SMADR Hertha og vind hele turneringen, Brøndby til jeg dør! Emil 12 år". Her knækker min indre film så, det minder i uhyggelig grad om noget vi har set før gør det ikke?

Tusinder af til døden loyale fans der hylder den samme sag? Er det ikke at gå for langt når man sværger loyalitet til døden?


Er det normalt at en 12årig dreng skriver XX til jeg dør? Eller er det bare mig der er lidt for langt fremme med de dersens antinaziantenner?

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Ved ikke. Jeg synes også mine antenner vibrerer konstant i øjeblikket. Måske er det bare noget i vinden?

Kagekonen sagde ...

tja... hm... ved ikke helt hvad jeg skal sige, for selvfølgelig har du (som sædvanligt) en pointe af de bedre. Må dog lige sige: Succes is temporary loyalty is forever FORZA!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Troede lige you had turned to the dark side da jeg så overskriften, men PYHA!

Jeg har selv haft en svaghed for byens hold, hvor det at få strøet sin aske i Parken, fri til kæresten over storskærm og opkalde sine børn efter spillere virkede helt normalt.

Nu er jeg ældre, mindre dogmatisk mht. fodbold, og selvom jeg dagligt tjekker internetsportssider for at følge med, må jeg tilstå at jeg har fået andet livindhold end FCK!

Dit indlæg fik mig bare til at tænke: Hvad med dem der ikke får kærester, børn og job? Bliver de bare "gift" med deres fodboldklub?

Uden Relevans sagde ...

DFO: De ender vel som hooligans og småforbrydere.

Zette sagde ...

Det beviser vel blot, at fodbold gør folk total syge i roen og alene af den grund burde forbydes?

spunky sagde ...

ha ha ha ha ....
Zette hård kommentar!

Uden Relevans sagde ...

Ja forbyd alt :D

wildskud sagde ...

Ja..... Selv forbud bør forbydes.

I øvrigt synger ham tågehornet ikke ret godt, så jeg kan ikke rigtigt tyde hvad han mener med det, han synger. Udover noge med lyst hår og kornmarker. At G-strengen stemmer helt ad H.... til på den ene guitar, sammen med det faktum at de har valgt at spille en sang i E-mol, gør at jeg må kalde dette for en grim sang.
Men på den visuelle side har man da fået skildret "alt" det skønne i livet.... Det vidner jo om kreative sjæle med et smukt livssyn... :oP

Zette sagde ...

Næh nej, alt skal skam ikke forbydes. Jeg kan da helt sikkert nøjes med, at fodbold forbydes. Selv :-D

Maincane sagde ...

HAHA!!

Jeg ser for mit indre øje; en hær, udelukkende klædt i gult og blåt - og bestående af loyale 12-årige drenge, som er klar til stikke deres forældre hvis ikke de kan synge med på "Bøndby i mit hjerte"

Send en kommentar