google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Thank heaven for dat røgalarms – Uden Relevans

23. aug. 2009

Thank heaven for dat røgalarms

Hvor er det dog skønt at komme hjem til en opgang hvor der løber brandmænd og sygeplejersker op og ned ad trappen i skyndsom hast.

Hvor hele gaden nærmest er spærret af fordi Brandmajor Flik og hans trofaste folk skal have et sted at parkere deres fine automobiler.

Min overbo der jo er rablende dement, er gået bort fra at spille P1 på 120 decibel efter at hans nabo truede ham med korporlige tæsk, manden er så svagelig at det tager ham tyve minutter at komme ned af en bette trappe, nogengange går det galt for ham og han pisser i bukserne når han er nede for at hente sin avis.

Da jeg har ondt af ham plejer jeg at tage hans post med op fra vore fællespostkasser, hans er aldrig låst da avisen ellers ikke ville kunne trænge igennem spalten, så slipper vi også for mere pis høhø.

Idag var den så gal, overboen havde (vist) røget i sengen og der var opstået brand, heldigvis har den lokale kommune installeret en røgalarm med direkte forbindelse til brandvæsenet og de var fremme inden for kort tid.

Håber virkelig at når/hvis han kommer tilbage fra hospitalet at han holder op med at ryge i sengen både for hans og de andre beboeres skyld.

8 kommentarer:

Søren sagde ...

Det er ikke sjovt for den demente og ej heller for øvrige beboere.
En abonnementsavis skal leveres ved hoveddøren og ikke i postkassen nede i opgangen. Du kan rette henvendelse til pågældende avis.
Personer over 65 år kan få posten gennem den gamle brevsprække, hvis de beder om det på posthuset med legitimation.
Sikke en forskrækkelse:-)

Leoparddrengen sagde ...

Til lykke med stadig at have et hus, trods alt. Men ville have troet at dette var mere oplagt musikvalg?

Uden Relevans sagde ...

Søren: Okay det var jeg ikke klar over.

Leo: Tak og ja det havde været et bedre valg :)

Anne sagde ...

Jeg håber da slet ikke han kommer tilbage fra sygehuset. Det lyder som om han har bedst af at være et sted hvor der bliver passet på ham så han ikke er til fare for hverken ham selv eller naboerne. Stakkels mand.

Uden Relevans sagde ...

Yep! stakkels dude.

Må jeg så godt hugge hans avis imens han ikke er her? :D

Tina - omme i London sagde ...

Hug du bare hans avis mens han ikke er der, saa laenge du bliver ved med at passe paa ham ellers. :)

Leoparddrengen sagde ...

Det er vel nærmest din pligt, så tyve ikke kan se der er frit spil!

Uden Relevans sagde ...

Hehehe Det var nu mest for sjov ment.

Send en kommentar