google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Pensionister og fly Part II – Uden Relevans

18. aug. 2009

Pensionister og fly Part II

Denne del er den gode del.

Nåmmen vi havde jo rimelig travlt med at komme igennem sækuritty efter at Gammelfar Dum havde lavet den der scene ved boardingpasskontrollen, så vi står alle sammen pænt i kø på to rækker foran de bistert udseende spaniører med deres guns, they mean business i Barcelona kan jeg fortælle jer, nok efter de der ETAbombninger og sårn.

Pludselig lyder det på godt dansk (nordjydsk) "A ska nå mit fly!" et sted omme bag i køen, og ganske rigtigt det er Gammelfar Dum der maser sig igennem folk, vader forbi sikkerhedsvagten og tager en bakke fra den noget befippede bakkerækker. "Oh no! Den laver du ikke med mig Bessefar!" tænker 150 mennesker simultant hvorefter de begynder at brokke sig på en ti - femten sprog til vagten der resolut tager fat i Gammelfar Dum.

Nåmmen Gammelfar Dum får overbevist vagtmanden og bakkerækkeren om at han har enormt travlt, ja eller de talte jo ikke jydsk/engelsk men de lod ham slippe ind i køen efter at have diskuteret lidt frem og tilbage og nået frem til at GD var uden for pædagogisk rækkevidde.

Heldigvis står jeg i den anden kø og kan se skuespillet, Gammelfar Dum bliver bedt om at smide sin jakke i bakken, går igennem buzzeren og MEEP! (Hva skal man ha si lighter op a a lomme?) Nej den må du ette ta! det a æ Rånson! take two MEEP!! Hva?? nøgler?? ska de oss op? MEEP!! hva mønter?? må a ette ha dem mæ? MEEP hva? A livræm?? MEEP!!

Jeg ved ikke hvad der skete om vagten trak GD om bag et forhæng og gav ham et nakkeskud eller om de bare tilsidst lod ham vade igennem med alt sit habengut for på dette tidspunkt var der kun et kvarter til jeg skulle flyve.

Selvfølgelig var flyet forsinket for vi manglede nogle passagerer der ikke havde været så heldige at stå foran Gammelfar Dum gæt hvem der med et forvirret udtryk trådte op i kabinen som den absolut sidste???

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

God guitarunderlægning. Godt du er tilbage.

Zette sagde ...

Jeg er sikker på, at de hev GD om bag bemeldte forhæng, og så hev de gummihansken frem og bad GD om at bøje sig godt forover. Han fortjente det.
Men god historie, det er det sgu!

Uden Relevans sagde ...

Tak tak :)

ZTT: Ja det er utroligt.

wildskud sagde ...

Ejj...... var det Tom Petty???
(Spør' jeg lige lidt blondinedumt her)

Kagekonen sagde ...

nøj hvor er jeg glad for at jeg ikke stod i kø bag GD... tror slet ikke min tålmodighed havde rakt ;)

Uden Relevans sagde ...

Ja Tom Petty i 1991 og 2006.

KK: Havde jo ikke noget valg :) Ellers var vi jo blevet skudt.

Send en kommentar