google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Pensionister og fly – Uden Relevans

17. aug. 2009

Pensionister og fly

Jeg har altid, popsmart og popsmart som jeg er altid sagt, "Jeg løber kun efter damer" Når mine usle klammerater begyndte at bene det bedste de har lært efter den med en højt grinende chauffør iførte linje 162 trak ud fra Glostrup Station med et hidsigt blink.

Okay det er så lavet om nu.

I Barcelona der jo ligger i Mexico, havde vi netop fået udleveret vores boarding passes af den halvsure spaniak der kun nødtørftigt kunne overtales til at tro på at med min dårlige ryg SKAL jeg sidde på 14 D (kendere vil vide hvorfor) og var parate til at trænge op i de hellige haller med gates og sårn. (Nej jeg har ikke dårlig ryg).

Vi skulle dog lige forbi boardingpasskontrollørdamen Easy peasy right? DENIED!

200 mennesker stod i kø foran damen, der på tre sprog prøvede at forklare den antikke (selvfølgelig danske) olding oppe ved køen at hun ikke liige kunne slippe ham igennem bare fordi han ikke havde sit boarding pass sådan et sted hvor han kunne finde det.

Det var ret sjovt faktisk Bessefar siger "Jamen jeg skal forbi!", og prøver at gå forbi damen, der rækker hånden ud og spærrer ham vejen sådan en alt andet end stille pantomime der blev afspillet TRE gange før Gammelfar fattede at han nok hellere måtte producere det fornødne dokument, hvilket selvfølgelig skulle foregå MIDT i det hele så vi andre havde svært ved at komme forbi.

Når jeg bliver verdenshersker bliver det FORBUDT for folk over 65 at flyve, istedet skal alle lufthavne indrettes med et gaskammer (nationalsocialisterne må vide hvordan det bedst kan lade sig gøre) hvor man lige hurtigt kan bedøve de gamle, hvorefter man kan flytte dem til et kølerum hvor deres slægtninge kan afhente dem når de kommer tilbage fra ferie.

Imorgen følger the sequel Pensionister og fly part II.

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Velkommen tilbage morfar - just hjemkommet og skarpe indlæg er klar. Du har været savnet. Men kan vi ikke ændre det der tyskerne til nazisterne? Tyskerne kan så meget med øl, at det er svært for mig at lægge dem for had over en kam

Uden Relevans sagde ...

jo sefølli da!

Lupo sagde ...

Godt man ikke er pensionist, fætter langben.
*wink* og godt du kom (hjem)

Junior sagde ...

Harh-harh! :)

Send en kommentar