google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar opfordrer til solidaritet med Afghanistan. – Uden Relevans

30. nov. 2007

Morfar opfordrer til solidaritet med Afghanistan.

Jeg er for at vi sender Søren Fedtknop Gade af sted til Afghanistan, så kan han gå forrest i kampen mod terror, en kamp jeg naivt troede at vi HAVDE vundet et par gange allerede.

Min plan var at Søren Gade kan fungere som et levende skjold for en bataljon eller to af de danske soldater, han er fed nok til at adskillelige soldater kan søge ly i hans flomme.

Søren Gade kan så patruljere idet hans fedtbræmme vil beskytte ham mod selv de sværeste kalibre af skyts de kære talebanere fyrer af imod ham.

Denne gerning vil yderligere have en gavnlig effekt på mængden af varm luft vi har her i landet. Plus af Folketingets kantines hårdtprøvede folk vil kunne skære mængden af fremstillet mad ned med en 80% med Gade i Afghanistan.

7 kommentarer:

Benny sagde ...

Det hjælper vel ikke meget at være skjold, hvis det er ens egne eller allierede der skyder... de kan jo finde på at komme bagfra!

Uden Relevans sagde ...

Same same har du set størrelsen på Søren Gades røv??

Anonym sagde ...

Er det ikke lidt tyndt, at gøre grin med folks størrelse, bare fordi man ikke kan lide deres politik?

Uden Relevans sagde ...

Tyndt hehe :o)

Nej det synes jeg ikke er han kan lade være med at være så åbenlyst inkompetent så ville jeg ikke lave grin med ham eller han størrelse.

Anonym sagde ...

Du kunne jo kritisere hans inkompetence i stedet for hans vægt.

Maria sagde ...

Morfar - du er den fødte humorminister !

Uden Relevans sagde ...

Holme ja...det ville dog ikke være nær så underholdende.

Maria: Tak!

Tilføj en kommentar