google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Tak skal i have! – Uden Relevans

5. nov. 2007

Tak skal i have!

Hvilken fantastisk ide det er at blokere for al trafik og dermed al post til og fra landsdelene. Det er i sandhed en plan så genialt udtænkt at Vile E. Coyote (Grimm E. Ulv) ville være stolt og fælde en lille rørstrømsk tåre. Planen har dog bare en lille hage, en lille enkelt detalje man måske har overset?

Chaufførerne må snart godt fatte at AL POLITIK ER SUSPENDERET! der kan ikke ændres noget før valget er overstået og der er dannet en ny regering.

Så hvis "John" "Lille-Åge" og "Svampen" lige vil være at sætte sig bag rattet på deres Scaniaer og få genoptaget arbejdet så jeg kan få min billet?

"Billet Morfar?" måber du imens du overvejer om din røv ser stor ud den kano der.

Ja for Specielt surt er det her da min Sex Pistols koncertbillet ikke er ankommet med posten endnu.

Morfar er ikke harm Morfar er bare skuffet.

Klaphætter!

6 kommentarer:

Maria sagde ...

Altså - kan godt se, at sympatien med de fedladne chauffører kan ligge på et vist sted...

Sympati herfra - og med garanti osse fra min veninde, der venter på en halsedisse til sin søn, som moderen vist elsker mere end afkommet nogensinde kan komme til...

Skynder mig at indskyde, at jeg godt selv ved, at en halsedisse (selvom den er med isbjørne) selvfølgelig ikke når dit afsavn til tåneglene...

Steen AA sagde ...

Nu er billetterne garanteret på vej. Og mon ikke du møder John, Åge og Svampen til koncerten? Måske tager de Dåse-Åse, Lilly-Tov og Skoda-Sussi med.

Uden Relevans sagde ...

Nå det er kun penge så det må være lige meget med den billet :o)

Den kom heller ikke idag...

Anonym sagde ...

husk ikke at kaste flasker efter dem. Altså Sex Pistols, ikke lastbilchaufførerne.

Benny sagde ...

Syns ellers du plejer at være så solidarisk moffe!!!

LaQuack sagde ...

Hm, du skal ikke pive. Jeg har en pakke fra jylland med en uges forbrug af fersk fjerkræ liggende et sted muligvis nær storebæltsbroen.
Farvel Mortens Aften.

Tilføj en kommentar