google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar rapporterer de sidste modetrends fra London – Uden Relevans

11. nov. 2007

Morfar rapporterer de sidste modetrends fra London

Da alle engelske mænd er ufatteligt dårligt klædt vil jeg skøjte let hen over dem som Anders Fjogh Rasmussen skøjter henover Irakkrigen når den kommer op i valgkampen.

Det i hunner vil læse om er jo hvad de engelske hunner iklæder sig i disse tider så onward christian soldier.

Som tidligere nævnt er de fleste englændere vertikalt udfordret på grund af fejlernæring og manglende sollys, dette gælder også deres kvinder der dog rigeligt kompenserer ved at skyde ud til siderne istedet for i højden, det er ligesom at være i Jylland alle har lige de der otte ti kilo eller mere ekstra på sidebenene.

Dette er dog langtfra en hindring når det gælder at tage stramt tøj på, da den gennemsnitlige engelske hun jo ved at hendes artsfæller er bygget ligesom hende selv og konkurrencen derfor ikke er så stor. Så stramme bluser gerne et nummer for korte så man kan se det hvide maveflæsk det er oppe i tiden.

Ellers står den på jeans, lyseblå med diminutive lommer (så man har brug for en enorm håndtaske ligesom herhjemme) forvaskede og med det der i moderne sprog hedder "low cut" hvilket er ensbetydende at det førnævnte viste stykke med hvidt flæsk bliver større.

Bagtil på buksen har det jo den fordel at man kan se hvilke trusse bæreren har på, desværre er g-strengen ikke så udbredt i London så der vandrer en del hunner rundt enten med forvaskede grå mormortrusser stikkende op over kanten på low cut jeansene, det er der dog en del der løser ved ikke at have trusser på overhovedet, hvilket man ved adskillelige lejligheder ved selvsyn mere eller mindre frivilligt fik bekræftet.

Det skal dog også nævnes at et fåtal på mirakuløs vis har andet på end det førnævnte, de går sågar i nederdele og høje hæle, det er dog cirka en ud af tretusind.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Turisterne, med andre ord :o)

anjoe sagde ...

Rart at blive opdateret om kommende mode i Danmark ;-)

Uden Relevans sagde ...

Exactly Daniel! godt spottet.

Anjoe: I aim to please.

Anonym sagde ...

"det er ligesom at være i Jylland alle har lige de der otte ti kilo eller mere ekstra på sidebenene"
Hovhov morfar - Lupo overvejer at trække point fra for generalisering... ;)

Uden Relevans sagde ...

Lupo det var bare for at se om jeg stadig havde en læser eller to at provokere :o).

Anonym sagde ...

Bare rolig - Lupo blir' ;)

Anonym sagde ...

Skidt med hvad de har på. Fik du scoret nogle af dem?

Maria sagde ...

Du kan sgu godt afløse Mads Blærerøv i hans modepoliti-ting i Se & Hor !

Årets Brandert sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig, Morfar. Jeg måtte selv stoppe op på Picadilly Circus af bar grin. Der var en gruppe på 8-10 piger som lignede crack-ludernes svar på Pussycat Dolls..Der var mange af dem og de så lige freaky ud allesammen. Og så var de bare alt for unge til den slags påklædning.
(gud jeg lyder gammel.)

Uden Relevans sagde ...

JEG er ikke en scorekarl

Gider ikke det der tilfældige prusteri oven på ukendt dame noget, vil have følelser med :o)

Hit med min glorie nu.

Anonym sagde ...

Følelser? Der er sguda massevis af nervebaner i tissemanden. Det er vel også følelser.
For det føles jo godt :D

Uden Relevans sagde ...

Hehehe you bad boy!

Tilføj en kommentar