google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Objection Overruled! – Uden Relevans

18. nov. 2007

Objection Overruled!

Som Lupo og andre trofaste læsere husker, havde jeg engang enorme problemer med min underbo der ville nægte mig adgang til sin bopæl da jeg skulle bygge mit "Temple of Wellness" dette var jo klart ulovligt og han måtte som en anden Jesus bide i svampen med eddikke.

Senere fik jeg jo en ny underbo, der desværre skulle vise sig at være ligeså effing emsig. Da der ved et sort uheld slap en smule vand ned til hende under voldsom badning gik hun bersærk og klagede til boligforeningen, Gud, kommunen og hvem der ellers gad høre på hende.

Hvilket blandt andet medførte at jeg fik sjofle breve fra ejerforeningen omkring dokumentation for byggeriet og andre ubehageligheder kulminerende med et kort brev fra en byggeinspektør ved kommunen der uceremoniøst meddelte at han kom for at inspicere herlighederne.

Jeg gav ham en fyldestgørende forklaring, og fulgte op med veldokumenterende fotografier, et velskrevet brev fra bygherren samt slet skjulte antydninger omkring størrelsen på min underbos sko og mentale velfærd.

Her den anden dag kom så afgørelsen på sagen.

Bedst illustreret ved populærmusikorkestret Exodus.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et klart ulovligt tempel har ingen berettigelse uanset dine løgnehistorier.

Du fremstår som en hybrid mellem en fanatisk muslim, Kong frederik ix, en berettigelseskriminel SFer, Lars Hald, en stjernepsykopat,en pædofil stodder, en dårlig ølreklame og en narcissist.

Du har ingen ret til, at bygge sommerhuse i nogen menneskers privatsfære. Perverse idiot.

Anonym sagde ...

Vrede mænd i leopard t-shirts siger mere end tusind ord.

Uden Relevans sagde ...

Patton jeg er glad for at du kan se visdommen.

Steen AA sagde ...

Er "sur mokke" en trold? Jeg har jo lært, de ikke må fodres. Hvis det er din underbo, kan jeg godt se, at I har et "mindre" problem...

Uden Relevans sagde ...

Godt set Steen! :o)

hehehe

Maria sagde ...

Intet som at få ret !

Specielt når det undrer én, at verden ikke bare kan se, at man altid har ret ! :-D

Uden Relevans sagde ...

Nemli Maria!

Anonym sagde ...

Magt er ikke ret!

Man kan ikke bare drøne rundt i sin batmobil og filme i andre menneskers hjem.

Ikke engang en dommerkendelse kan give lov til den slags. Det er drønulovligt.

Du er da syg i hovedet mand!

Steen AA sagde ...

Tak, morfar. Kan jeg nu officielt kalde mig "trolde-spotter"?

Anonym sagde ...

Hvad enten Morfar er en gammel ond kælling eller hendes autistiske barn, så burde han være klog nok til, at indse, at han ikke har ret til, at belaste nogen, der ikke vil have ham omkring sig.

Tilføj en kommentar