google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Folk og fæ – Uden Relevans

25. nov. 2007

Folk og fæ

Uanset hvornår man kommer hjem til Q er der altid nogle sjove og spændende mennesker, igår kunne man nævne en Islandsk Heks som forøvrigt var rigtigt rar og sød, en politisk flygtning fra Australien, ikke så meget politisk og slet ikke flygtning det lød bare sjovt sådan ud på de små timer.

Så var der nogle internetwebloggere og den slags er jo altid sjove at hænge ud med. Det her var bare toppen af isbjerget for der var så mange fede typer og personer at man følte sig lidt som om Federico Fellini kunne komme løbende ind i stuen hvert sekund det skulle være ivrigt gestikulerende "Cut! cut! cut!!".

Sjovt nok dukkede han aldrig op Federico, følelsen var der dog.

Tak for en darjliig fest!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen nu kender jeg den virkelige negative udgave af din historie her. Den handler om ikke så meget Australien, meget usød islænder og en lille prins ført bag lyset af en tyvagtig skrædder fra helvede, som sælger til hæleren prinsessen. Den bestjålne tortureres og holdes fanget.

Miraklernes tid er omme. Det er sikkert.

Suzy-Hang-Around sagde ...

JA! Helle for at være hende i Trevifontænen, og hvordan anskaffer jeg mig hendes barm?

Uden Relevans sagde ...

SHA: Min ven Ole Ege kan godt hjælpe dig :D

Anonym sagde ...

Der kommer mange farverige mennesker i hash-klubberne.

Uden Relevans sagde ...

Patton hvor vidste du fra a Q drive en hashklub? Var det dig der var dværgen med stiletterne og kongeboaen?

Anonym sagde ...

@SHA: Jeg medbringer barmen, Morfar har fontænen, så skal du bare kalde dig Anita, så er den hjemme!

Selv tak for sidst...

Tilføj en kommentar