google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Sandhed og konsekvens – Uden Relevans

22. nov. 2007

Sandhed og konsekvens

I går fejlede England miserabelt på Wembley, da de blot skulle have uafgjort mod de allerede til EM kvalificerede Kroøriske underhunde, Det lod dog ikke til at de Kroøriske reservister havde læst på lektien for ihvert fald kom de overraskende let og ubesværet på 2-0 blandt andet på et drop af målvogterske Scott Carson.

De engelske tamme mølædte løver fik foræret et straffe af den flinke flinke assisterende dommer, og da David Mølædt Beckham blev indskiftet fik ham mirakuløst ekspederet bolden frem til En englænder der fik høvlet den ind til 2-2.

England hermed officielt videre til EM, lige indtil en-eller-anden kroørisk ikke-manuskript-læsende nobody-klaphat banker kuglen i kassen fra 35 meter og Kroatien vinder 3-2 på Wemberlee.

I dag tog det engelske fodboldforbund så konsekvensen og fyrede den engelske landstræner, på grund af manglende kvalifikation til EM.

Jeg spørger igen igen:

KÆRE DBU! HVORNÅR FYRER I MORTEN OLSEN???

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er ikke for meget at forvente, at England er med ved hver slutrunde, det bør de være store nok til. Men at sammenligne Danmark med England, den holder altså ikke, Danmark er og bliver en lilleputnation i fodboldsammenhæng, og kan ikke forventes at være med hver gang der er en stor slutrunde.

Richard Møller Nielsen glippede da også to kvalifikationer i træk som landstræner (og tæller man hans tid som assistent for Sepp med bliver det til 3 slutrunder i træk), men var så "heldig", at der udbrød krig i Juguslavien, så han kunne få sit landshold med til en slutrunde alligevel, resten kan læses i historiebøgerne. Kvalifikationerne glippede endda til trods for at han stod for samme slags pindsvinefodbold, som de selvbestaltede eksperter kritiserer Morten Olsen for ikke at bruge... I øvrigt samme slags pindsvinefodbold, som i mange Danskeres øjne, gjorde Grækernes Europamesterskab uværdigt...

Jeg mener stadig at Morten Olsen er den rette mand til jobbet, jeg er ikke i tvivl om at han får det optimale ud af det materiale han har til sin rådighed, problemet er bare, at det materiale ikke er godt nok til at slå hverken Spanien, Sverige eller Nordirland i øjeblikket.

Og igen, Graversen bærer altså også en stor del af skylden for den glippede kvalifikation, fordi han valgte at stoppe på det tidspunkt han gjorde, var han stoppet efter den sidste VM kvalifikationskamp, havde Morten Olsen haft mere end et halvt års venskabskampe, til at spille en ny mand ind på pladsen, i stedet var han tvunget til at gøre det i betydende kvalifikationskampe, det har en lilleputnation som Danmark bare ikke råd til.

Og så har jeg vist gjort mig fortjent til en eller anden rekord, for længste kommentar :o)

Anonym sagde ...

Morten Olsen skal væk.Han spiller dårlig fodbold som ikke fungerer.

Graversen bærer en del af skylden???Come on..

Steen AA sagde ...

Øøøøh, hvorfor skal MO fyres? Danmark har da overhovedet ikke spillet mod Kroøtian.

Uden Relevans sagde ...

Hvis det ikke fungerer må der skiftes ud som salig John Mogensen sang.

Steen aa: Du er ikke den store fodboldfan? :o)

Steen AA sagde ...

Er og har altid været fodboldfan, men må indrømme, at interessen har været dalende den seneste tid. Har dog en fortid som glødende B1909- og Arsenal-fan.

Anonym sagde ...

Jeg er fan af FC.Patton Rules.

Anonym sagde ...

Jeg er fan af FC.Patton Rules.

Anonym sagde ...

Bliver det bedre af at en anden skal udtage et par og tyve spillere, der ikke er gode nok til at slå de hold som f.eks. Sverige, Spanien og Nordirland kan stille med?

Hvis nogen skal fyres, så skal det efter min mening være Peter Bonde, så kunne man evt. tage en af de gamle EM-helte fra 92 ind som assistent i stedet, evt. med henblik på at han så kunne overtage, når Morten Olsen selv vælger at stoppe, så slipper man også for at skulle starte helt fra scratch.

Men sådan af ren nysgerrighed, hvem kunne i tænke jer som landstræner i stedet for Morten Olsen?

Uden Relevans sagde ...

Erik Rasmussen ffa FC Midtjylland med Hermann Göring som assistenttræner kan dog godt nøjes med ER.

Anonym sagde ...

Ham den skøre fra A-Team eller Erik Gundersen.

Anonym sagde ...

Ja, skulle Morten Olsen vælge at gå, hvilket jeg stadig ikke håber han gør, så er Erik Rasmussen også den eneste jeg overhovedet kan forestille mig, af de emner man må formode kan være realistiske, der har den klasse der skal til (for jeg tror ikke vi skal regne med at kunne lokke "Howlin' Mad" Murdock til).

Erik Rasmussen er vel den eneste træner i SAS-ligaen, og eneste Danske træner i øvrigt, der har bevist, at han kan få meget ud af forholdsvis lidt, mens der er et par stykker, der kun har bevist, at de kan få for lidt ud af meget (Ståle Solbakken og Michael Laudrup i særdeleshed).

Men er Erik Rasmussens spilkoncept så meget anderledes end Morten Olsens? Jeg tror umiddelbart han vil udtage nogenlunde de samme spillere, og vil nok også stille på nogenlunde samme måde, som Morten Olsen vil stille i fremtiden.

Uden Relevans sagde ...

Det er nok også en del nemmere med alle de dygtige unge folk han har som han kan forme selv.

Anonym sagde ...

Hvad er lettere end hvad? :o)

Uden Relevans sagde ...

det er nemmere at være træner i FCM end landstræner.

Der har han knapt så mange arrogante svin at kontrollere.

Anonym sagde ...

Nåh, ja, og så må han have lov at bruge en Zambianer i ny og næ...

Tilføj en kommentar