google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Stormagtspolitik og skimmelost – Uden Relevans

20. nov. 2007

Stormagtspolitik og skimmelost

I øjeblikket er verdens mest folkerige nation Folkerepublikken Kina ved at sammenflikke en raket der skal få en kineser på Månen.

Hele den "Frie Verdens Beskytter" George W(armonger) Bush har derfor udstedt en handelsembargo der skal forhindre kinøjserne i at nå Månen.

Her kan man så kun spekulere på hvilke sager det drejer sig om?

Den landskabsmaler der malede hangarens vægge ved den første Månelanding?

Ham der byggede papmodellen af rumskibet?

Måske endda gode gamle Neil?

Så får Buzz Aldrin måske chancen her anden gang, hvis han kan undslippe embargoen.

Hvis det endelig skulle lykkes kineserne at nå Månen får vi vel endelig at vide om den er lavet af skimmelost eller Emmentaler.

14 kommentarer:

Maria sagde ...

Pas til dem begge...

Anonym sagde ...

Ja tak til begge dele :)

Benny sagde ...

Æhhhhh...?

Anonym sagde ...

Nah, tror det handler om penge, Kineserne har fået øjnene op for al den energi der kan udvindes af råstoffer der ligger til fri afhentning på månen, og Bush har fået øjnene op for alle de penge han kunne tjene, hvis han kom først.

Da Kineserne første gang meldte ud med deres planer om at udvinde råstofferne på månen, var Bushes reaktion at gøre sig selv til hersker over universet... Og så er det sgu ikke engang løgn...

Anonym sagde ...

Sig ikke, at du også tror på, at der ikke har været mennesker på månen.
Så har jeg da overvurderet din intelligens :S

Steen AA sagde ...

Rolig holme, morfar laver bare sjov. Sarkasme, ironi og den slags spredes med løs talentfuld hånd overalt på denne blog.

Uden Relevans sagde ...

Jeg har set den der Discovery dokumentar der beviser at de var der, det er dog sjovere at lade som om det var fup :o)

Anonym sagde ...

Der har ALDRIG været mennesker på månen.

Benny sagde ...

Bare lige mit "Æhhhhh?".
Den dag jeg lagde kommentaren var der kun en overskrift!

Tue sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tue sagde ...

Kineserne opfandt krudtet for 1000 år siden, mens vikingerne slog med hammer og økse og der stadig var frie indianere i Amerika - til månen skal kinerserne nok komme...

Det store spørgsmål er, om de kommer retur... Det er ikke altid at den slags tages i betragtning - i Kina er mennesker jo en forbrugsvare, for der er jo rigeligt at tage af.

Anonym sagde ...

Meeeen, den slags man sender til månen, har nu nok alligevel ikke været helt billige, så mon ikke også gerne man vil have dem hjem igen. Specielt i betragtning af, hvad de har tænkt sig det hele skal udmønte sig i, nemlig minedrift på månen, for at skaffe råstoffer til energifremstilling.

Maria sagde ...

Ah - nu gi'r alle kommentarerne, der har spammet min inbox, pludselig mening...

Se - da jeg var forbi sidst, var der kun overskriften at forholde sig til...

Ud fra alle kommentarerne om månen og kinesere und so weitere, har jeg virkelig følt mig noget undrende...ja, var faktisk et sekund eller ti bange for, at jeg var så lidt intelligent, at jeg havde misset alt det, som overskriften havde været ladet med...

Men nu...forstår jeg...tror jeg...

Uden Relevans sagde ...

Yep jeg kom til at poste overskriften før indlægget var færdigt :o).

Tilføj en kommentar