google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); De vante roller – Uden Relevans

31. maj 2006

De vante roller

På min elskede arbejdsplads hvor vi jo er overbebyrdet med chefer og administrativt personale i forhold til kulier, har jeg haft en reservechef mens min egen var på ferie. I den tid vi har haft den anden chef er jeg blevet behandlet med respekt og er blevet taget med på råd i forskellige beslutningsprocesser og almene problemstillinger.

I dag er min egen chef så tilbage og reservechefen begynder strax at komme med bemærkninger om at jeg ser træt ud og at jeg ligner lort, min egen chef er ikke sen til at gribe bolden og spille videre i den almene tilsvining af mit (måske ikke så friske) udseende.

Jeg er heldigvis god nok til at svare igen og forsvare mig selv. Jeg replicerer med: ”hey Fedtklump planeten Fed mangler deres konge, du bedes ringe hjem”, og ”stol aldrig på en mand under 120 kg”, jeg spørger ligeledes om firmaet er begyndt at udstede ventetøj til gravide??? Mens jeg klapper ham på vommen…

Det jer er så uforstående overfor er at så snart min egen chef kom tilbage faldt reservechefen ind i sin rolle som Chefens hofnar”. Hvad skal det til for???

Morfar: frustreret nok i forvejen.

4 kommentarer:

Planteskaeg sagde ...

Kender den. Arbejdede engang på Nomeco hvor vi havde en god lagerchef. Så kom der en ny, en jyde, og indenfor 3 måneder havde en tredjedel sagt op. I et ufaglært arbejde gider man bare ikke tage lort fra en mini-Hitler.

Mit råd er at svare sobert igen. At brokke dig når det er helt igennem fortjent og alle de andre går og bitcher. På denne primitive måde vinder du hans respekt. Det gjorde jeg ihvertfald.

Uden Relevans sagde ...

yeah, det har taget mig fucking 3½ år at få en smule respekt fra min egen chef.

Men nu er jeg også ligeglad, jeg sviner ham igen, HVER eneste gang han kommer med en dumsmart bemærkning for nu at citere "Danmarks rigeste pensionist" og det tror jeg har hjulpet.

Måske jeg skulle tage en mand til mand snak med "hofnarren"...

Anonym sagde ...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

Anonym sagde ...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Tilføj en kommentar