google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar i rengøringshelvede – Uden Relevans

25. maj 2006

Morfar i rengøringshelvede

Af lutter kedsomhed og andre mere dunkle årsager plus en del usundt momentant vanvid gik jeg i gang med at gøre rent i mit køkken i dag. Fantastisk som tingene skifter farve når man smører en klud med rengøringsmiddel henover dem.

Jeg når til det man kan kalde ”køkkenets Mount Everest” alle husmødres skræk. Komfuret! Under hidsig gnubben (på komfuret Suzy Q og andre småperverse læsere) ryger der en knap af, hvilket generelt er bad news da der kun er to knapper i alt.

Oh well shit happens videre med gnubning, pudsning og aftørring.

Nu er knappen så på igen bare ikke lige helt i overensstemmelse med symbolerne, skal man have lys skal den stå på ”varmluft” skal man have varmluft skal den stå på ”grill” men den kan kun sidde fast på den måde!

Hvorfor sker den slags kun for mig?

7 kommentarer:

Suzy-Hang-Around sagde ...

Det sker ikke kun for dig. Da jeg engang fik en knap til at falde af komfuret på samme måde, flåede jeg resolut alle af og lagde i blød, og skrubbede hidsigt på komfuret. Alle tal, pile og den slags irrelevante markører forsvandt, og madlavningstemperaturen var derefter lige så tilfældig som over bål.

Uden Relevans sagde ...

Hehehe Jeg er ikke alene!

Anonym sagde ...

Jeg mente at I to er så åbentlyst forelsket, at I vel kan klare Jer med et tomands telt fra Bilka :-)
Og jeg aner ikke hvem Kjeld er ????

Uden Relevans sagde ...

Kjeld var ham der dyrker simple living :)

Og jeg er slet ikke forelsket i Kjeld :)

Jegmig sagde ...

Hehe. Så skulle du jo ha haft mit det gamle komfur, det ville du ha syntes om. På det kunne man slet ikke få knapperne af. ;o)

526 >> ÅBENLYST forelskede ligefrem... Wauw.

Suzy Q sagde ...

hehe du sagde gnubbe...hædr

Uden Relevans sagde ...

Bleh Sussi Ku nu har jeg fixet knappen :D

Tilføj en kommentar