google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar takker af og siger farvel – Uden Relevans

4. maj 2006

Morfar takker af og siger farvel

WOhooo endelig! siger du, og finder den champagne frem du har gemt til den "Specielle Lejlighed" så længe at den nu er gået fuldkommen renon i brus.

Jeg kan se det for mig, hvordan parader og optog spontant generes og bilerne kører rundt på gader og stræder med Dannebrog vajende (uden at være i flammer). som havde vi vundet Europamesterskabet i fodbold igen.

Men desværre endnu en skuffelse i dit i forvejen urimeligt hårde liv.

Jeg kommer igen, hvis jeg og mine lever overlever 8 dages massiv druk.

Hvis du har TV3 kan du jo tilbringe din tid med at "finde Morfar" istedet for Holger (lad dog Holger få lidt fred). Jeg drøner rundt i Letland med en dansk landsholdstrøje med nummer 99 på ryggen og et navn (mit gamle kælenavn ikke mit eget).

En tanke flyver ud til dem jeg har kær.

Morfar

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fåårrrk, er du ishockeyfan i den klasse? haha, jeg var ved at tro at VM havde sneget sig udenom min opmærksomhed (checkede så lige sportsiderne her igen). Jamen så vil jeg glæde mig til at se de gode revancheopgør på tv.

Uden Relevans sagde ...

Man kan godt sige jeg er rimelig fanatisk, men i virkeligheden handler det jo om hygge og øl. :)

Suzy Q sagde ...

Hav en rigtig god tur, du :)

Suzy-Hang-Around sagde ...

Kom hel tilbage, Morfar. Blogland vil være utrygt uden dig. Og nyd turen :-)

Anonym sagde ...

Ja, go tur - hvem holder du med (hvis du altså er ædru nok til det)?

Uden Relevans sagde ...

Danmark og cccp :) Rusland med Ovechkin.

Jegmig sagde ...

Go tur, sveske. :o)

Uden Relevans sagde ...

Tak ska i ha allesammen, hvem ved måske de har gåmbutere i Letland, lad os håbe jeg bliver ædru nok til en post, hvis jeg finder en med indernedded på.

Tilføj en kommentar