google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar tilstår; Jeg er jomfru! – Uden Relevans

30. maj 2006

Morfar tilstår; Jeg er jomfru!

Jeg sidder hos min gode ven Peter og stener FM2006 (go Peterborough) samtidig med at vi skal se Danmark tabe alting på gulvet ved U-21 EM.

Reklamerne ruller henover Peters 42” plasma/HD/TFT/CVDRDK/DKKD/TEGE/something skærm, og der bliver det afsløret.

Jeg er en Veet virgin! Jeg har ikke prøvet at få fjernet hår på benene (eller som hun skælmsk blinker, ”den fjerner også de små hår”) med Veet!

Så jeg må ned på apoteket i dag og tape mig selv op med produktet, jeg kunne jo se på reklamen (politisk korrekt en sort og en hvid dame) at det nærmest var rart at få fjernet hår med Veet.

Jeg vil så prøve at fortrænge de mange tilfælde af piger der har fået væskende sår og bylder af Veet, at bagmændene bag Veet rent faktisk fik et påbud om at fjerne deres møg fra hylderne.

PS: Kontorchef i Miljøstyrelsens Kemikaliekontor, Lisbeth Seedorf, er frustreret over, at EU-reglerne gør det muligt at sælge kosmetik med en lige så høj pH-værdi som i rengøringsmidler uden at forbrugeren kan aflæse det på emballagen.

4 kommentarer:

Hunløven sagde ...

Lige på det her område tror jeg du skal være glad for at være jomfru. Og ærlig talt Morfar, så vil jeg nok miste lidt for dig hvis du begynder at vokse ben.
Men som min klasselærer i gymnasiet bemærkede, da en klassekammerat ved en fejl havde fået købt en ladyshaver i stedet for en barbermaskine. "Det er en personlig ting, om man vil have hår på benene eller ej "
To have or not have hairy legs.

Uden Relevans sagde ...

Men den fjerner jo også de små hår "blinke blinke"...

Jeg kan slet ikke forestille mig noget som helst rart ved at få flået hårene af ved rødderne :).

Anonym sagde ...

Nej men altså morfar, den flår dem ikke af den ætser dem af, det er jo derfor de små hår (og huden men det er jo en mindre detalje) kommer med af...
Prøv det siger jeg bare....

Anonym sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

Tilføj en kommentar