google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar rejser til Letland – Uden Relevans

2. maj 2006

Morfar rejser til Letland

På fredag står Morfar og skal til Letland, der spilles A-Vm i ishockey og Danmark er med, når jeg så fortæller det til mine kollegaer så laver de alle den der ”nudge nudge know what I mean?” ah Letland! Siger de med et skælmsk smil.

Som om at jeg har tænkt mig at kaste mig over samtlige teenludere i Riga, som om at jeg skal tilbringe alle mine vågne timer til peep-shows og på luderbarer…

Jeg prøver så at forklare at jeg skam har været til A-VM før i Tjekkiet, ah Tjekkiet! Siger de så med det der ”hva sagde jeg!, ludere” blik.

Her må jeg så tilstå at jeg finder tanken om prostitution frastødende om det så er at få drinks i byen eller om det er at sælge sin krop til sex for rigtige penge, i min verden er det frastødende og klamt. Jeg har aldrig frekventeret en skøge mod betaling, selv om guderne skal vide at, jeg da har tilbragt et par stunder med nogle der udmærket kunne kvalificere sig til prædikatet.

Så jeg skal IKKE til Letland for at hore, vi skal se hockey og være kulturelle.

Jeg er blevet advaret mod de lokale piger, de går med en hjem og så kommer deres mafiavenner og stjæler alt man ejer, hvis man vågner undervejs slår de en ihjel.

Jeg er blevet advaret om at kører man alene i taxa, så bliver man kørt ud i skoven og skudt, hvis de tror man har penge.

Vi er fire der skal af sted. Fester med lille blære, Vandrer uden klokke, Peter og jeg.

Det værste bliver at undvære dem jeg har kære herhjemme og så selvfølgelig skrækscenariet at min mor ryger på hospitalet mens jeg er væk…

Morfar going to Latvia nudge nudge know what I mean?

5 kommentarer:

susling sagde ...

fuldstændig ude af et sidespor, men er gennemført www.II.buff- den bog du refererer til: The History of the 12. panserdivison....osv...den vil jeg gerne vide mere om, men kan ikke klikke igennem..ku' du gi' lidt info?
åh undskyld egocentrismen..god letlands-oplevelse....uanset, hvordan du griber den an ;-)

Uden Relevans sagde ...

Eh... Jo den handler sjovt nok om 12 SS Panzerdivision Hitlerjugend, og om deres træning og deres kampe fra D-dag og helt hen til januar 45 hvor der kun var 8 mand tilbage ud af de 20487 de startede :).

Der er også en kortbog med. Bogen er en blanding af historier fra dem der var med og historier og fakta fra modtanderne, og så forfatterens mening om hvad der virkelig skete. Den er skrevet af Hubert Meyer tidligere SS mand så man skal lige tage det med et gran salt.

Jeg har et helt bogskab fuld af WWII bøger.

Specielt serien "Then and Now" er ret interessante.

Anonym sagde ...

Hmm.. Måske skulle jeg alligevel sende det kondom, du gav mig i påskegave, retur?

Just in case...? ;-)

Uden Relevans sagde ...

Nah det skullle ikke være nødvendigt.
:-)

BusterLiguster sagde ...

Jamen rigtig god tur :-)

Tilføj en kommentar