google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar på hospitalet part II – Uden Relevans

29. maj 2006

Morfar på hospitalet part II

Nu fik jeg jo definitionen af en weblog (populært blog) den anden dag, og så kan jeg glæde begge læsere med at der i dag kommer noget personligt fra Morfar.

Sagen er den at min kære moder der jo for tiden residerer på hotel Herlev hospital simpelthen ikke spiser nok. Så de kære læger (som mor jo mener er en flok inkompetente klamphuggere, specielt overlægen) har indkaldt min bror og jeg til et møde i morgen.

Det er så her min frygt for hospitaler kommer farende med en hastighed der er en fordrukken kronprins værdig. Sidste gang jeg var på Herlev hospital var for at sige farvel til min døende far, og det er ikke ligefrem ”my happy happy place”

I min hjerne bliver ordet møde til ”krisemøde”.

Min mor har fået scannet nyrerne (svaret kommer i morgen) og jeg er sikker på at lægerne ligesom ”tilfældigt” vil flashe resultaterne og komme med grimme nyheder.

Morfar paranoid og bange for hospitaler.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Held og lykke min ven

Suzy-Hang-Around sagde ...

Gid du må få sindsro til at acceptere de ting du ikke kan ændre, mod til at ændre de ting du kan, og visdom til at se forskellen.
Den tanke hjælper mig altid igennem de ting jeg helst ikke vil igennem.

Suzy Q sagde ...

Held og lykke, morfar, og en stor krammer.

Uden Relevans sagde ...

Jeg er vel bare et tudefjæs... men tak :)

BusterLiguster sagde ...

Moffe det er sq okay at være tudefjæs.... Var du i nærheden, så tror jeg næsten, at tiden var moden til en håndbajer....

Håber at du kommer vel igennem mødet i morgen...

susling sagde ...

Morfar....bare en erfaring jeg kan gi' videre...man kan elske dem, man kan hjælpe dem....men de skal også ville selv.

Sender 27 pakker Kleenex i tankerne

Anonym sagde ...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sagde ...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Tilføj en kommentar