google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ned med Finansgrisen! – Uden Relevans

25. mar. 2009

Ned med Finansgrisen!

Altså her stod jeg igår og skulle hyre en drosche for at fuldføre min skæbnesvangre rejse imod Mordor (Told og Skat), ok indrømmet, jeg var måske ikke i den allerbedste tid, eller nærmere bestemt så var jeg nok hvad man kan kalde ved at være sent på den.

Så fornuft besejrede økonomisk sans og jeg bestemte mig for at hyre en drosche, jeg stod rimeligt centralt placeret i det Københavnske og stak ivrigt og gentagne gange min luf i vejret for at praje et fartøj, hver ENESTE gang forgæves.

Alle taxaer der kørte forbi var fyldt op med en eller flere passagerer, som om almuen kollektivt havde besluttet at det var "Støt din lokale hyrevognschauffør dag".

Unødvendigt er det vel at fortælle at jeg nåede Mordor kl 14.04, jeg trængte forsigtigt op i de hellige haller og blev mødt af en huletrold (dørmand) der fortalte at der var lukket klokken 14.00 og at jeg kunne returnere på et andet tidspunkt.

Så alle jer der bekæmper den der finansgris ved at køre i taxa, venligst efterlad en enkelt eller to til os andre.

8 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Der plejer at være en bagindgang til det dér Mordor?

Anonym sagde ...

Og så forstummede al snak om fleksibilitet.

Uden Relevans sagde ...

Leoparddreng, yeah well ikke i det her tilfælde.

Kenni: Njaeh SKATs kulier vil vel også gerne holde fri når deres arbejdstid ophører.

spunky sagde ...

jo jo selvfølgelig vil de også gerne holde fri når deres arbejdstid ophører... men du skal ikke komme og fortælle mig at de åbner kl. 07.00 hos MORDOR... og hvis man skal opretholde en 37 timers arbejdsuge hos MORDOR så er det vel det tidspunkt man møder på hvis man vil afvikle sin trælletid kl 14.00?

Anonym sagde ...

Det er også alle de pirat-taxi's skyld. De underminerer hæderlige kapervogns-entreprenørers forretning, så der ikke er grundlag for en bæredygtig forretning. Derfor den store mangel på taxi.

Zette sagde ...

Det var mig og mine venner, der tog alle de der taxaer. Vi vil ikke finde os i den der kriseting, så vi bruger alle vores skattepenge og lidt til på at køre formålsløst rundt i taxa. Sådan er vi. Mig og mine venner

Rimkogeren sagde ...

Vend det til det positive: Du kom ikke for sent, men var bare i rigtig god tid!!

Uden Relevans sagde ...

LAkridsvifter: Jae joe.. dunno?

Kent: ja

ZT: Jeg vidste det!

RK: Ja du har ret.. :)

Send en kommentar