google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den gale mand og havet – Uden Relevans

30. mar. 2009

Den gale mand og havet

Idag fik jeg så det længe ventede besøg af en ny og forbedret håndværker, der lige skal fixe nogle småting, som et løst gulvbrædt og nogle stikkontakter der skal møves ind i væggen.

Lad mig bare med det samme sige, det er altså en HELT anden verden den slags mennesker bevæger sig i.

"Jamen så riller vi svinet ind derovre, så skal du bare lige smide noget beton i og så spartle efter og pudse det op, altså medmindre du vil have helt nyt filt på? Ja for du skal jo male alligevel når jeg er færdig".

Kæft mand jeg bliver helt træt bare ved tanken om alt det der skal laves bare fordi jeg skal have skiftet nogle kontakter og et enkelt gulvbrædt.

"Så laver vi dit net trådløst og smider et dobbeltstik ind ovre ved TVet, og så kan du jo lige få den der box ind i væggen med det samme og og og".

Jeg håber sgu at han er lige så effektiv i udførelsen som han er i planlægningen :o).

5 kommentarer:

spunky sagde ...

Bare pas på at han ikke gør dit nye gulvbrædt trådløst!

De håndværkere er ikke til at stole på...... man skal holde øje med dem... HELE TIDEN!

Kagekonen sagde ...

altså jeg kunne godt drømme om effektive håndværkere... eller måske er det bare fordi mit køkken stadig ikke er færdigt, så det...

Zette sagde ...

Håndværkere er effektive OG lækre. Og så har de en helt speciel fed humor: Ham jeg er gift med står i et Københavner-hus og spør sin elektriker-kollega, der er nordenfjords fra: Hvorfor har du lavet sådan en løkke på lunten (kablet, red.) over afbryderen (stikkontakten, red.)?

Nordjyden svarer: Så¨er der plads til regningen fra foderstoffen!

Andre spørgsmål?
Nyd dit besøg morfar. Lyt og lær, det er guld værd!

Donald sagde ...

Hvis jeg skal holde ud at bo hjemme, skal jeg have sådan en iderig byggeperson på besøg! Det kan godt laves sådan, at det ikke er nødvendigt at støbe fundamentet om for at skifte et stik og skjult ledning, men det er faktisk måden man gør det idag og det behøver ikke at være så slemt (siger en der ikke har fået malet i 20 år!)

Uden Relevans sagde ...

hehe jeg skal nok holde øje med ham

Send en kommentar